2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین

129 بازدید | 17 پست

سلام وای من دو روزه از بوی شوهرم بدم میاد اگر اشتباه سرم بزارم رو بالشتش بو میده باید بشورم از خودش قیافش اخلاقش همه چیش بدم میاد 😭😭 الان نشسته بود پیشم حالم بهم خورد ترش کردم چی بخورم حالم بده من اصلا تا الان تو این ۴ماه تهوع نداشتم حالا از شوهرم بدم میاد تهوع میگیرم بوش میخوره بهم سر درد میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای ب شوهرت ویار داری .... قرص دمیترون بخور برای حالت تهوع هست ب منم دکتر داده بود  ب من گفته بود قبل صبحانه بخورم چن دقیقه بعد صبحانه

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

بنده خدا شوهرت....این اتفاق میوفته واسه بعضی خانومای باردار

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ای وای ب شوهرت ویار داری .... قرص دمیترون بخور برای حالت تهوع هست ب منم دکتر داده بود  ب من گفت ...

اصلا همه چیم اوکی بود تو سه ماه اول فقط سرگیجه داشتم فقط از پدرشوهرم بدم میومد الان سه چهار روزه بدم میاد از شوهرم بوش میخوره بهم ترش میکنم

نگام می‌کنه چندشم میشه😂

الهی....دلم براش سوخت...به نظرم برو خونه ی مادرت نه اونو اذیت کن نه خودتو

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
از سر کار اومد رفت از ریختش قیافش همه چیش بدم میاد

این دیگه طبیعی نیستا....بوی تن شوهر رو شنیدم ریخت و قیافه دیگه ربطی به بارداری نداره

اصلا همه چیم اوکی بود تو سه ماه اول فقط سرگیجه داشتم فقط از پدرشوهرم بدم میومد الان سه چهار روزه بدم ...

🤣🤣🤣وای خداروشکر من این ویارو نداشتم ولی عذاب کشیدمااااا

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
الهی....دلم براش سوخت...به نظرم برو خونه ی مادرت نه اونو اذیت کن نه خودتو

صبح میرم شب میام خونه من نباشم خوابش نمی‌بره عادت کرده صبح بیدارش کنم صبحونش بدم بره سرکار تا خودم صداش نکنم زلزله هم بیاد بیدار نمیشه☹️لوسه چیکارش کنم