2777
2789

سه ماهه باردارم دلم خوشه ویار ندارم ناز نمیکنم واسه غذا خوردن 

ولی میگرنم اوت کرده هرروز سردرد مث جنازه میوفتم لبام انگار ژل تزریق کردم احساس سنگینی میکنه از بس خشکی زده 

چندروزه سرماهم خوردم اشتها واس غذا خوردن ندارم 

احساس میکنم افسرده شدم یهو میزنم زیر گریه واس چیزای بی دلیل همین الان گوشیمو روشن کردم ببینم ساعت چند عکس عقدمو دیدم یهوزدم زیر گریه باخودم گفتم چقد شاد بودم الانم چ داغونم 

راه حلی داره این حال ؟؟!بی جوونم کرده همه تو اتاق تاریک نشستم  همش احساس پشیمونی از بارداری میکنم 😭😭

سعی کن تنهه نباشی عزیزم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی بارداری داری ... بخاطر هورمون ها

اگر حالشو داری برو باشگاه

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

بهتر بری مشاوره‌.تا حادتر نشد

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

عزیزم دوران سختی ولی به بعدش میارزه نزار بیکار باشی خودتا سرگرم کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

این بارم رفتی بهداشت بگو علائم افسردگی داری 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

عزیزم من بعد زایمان احساس پشیمونی داشتم ،توی دوران بارداریم اوکی بودم ولی فکر کنم تاحدودی به خاطر تغییر هورموناس،نمیخام بگم خودتو سرگرم کن چون مسکنه،بجاش حرف بزن باکسی تا خالی شی

منم سه ماه اول همينجورى بودم سر هر چيزي ميزدم زير گريه، بدتر از اون شهر غريبم و هيچكسو ندارم اينجا جز همسرم، اونم كه شب ١٢ مياد بعدشم ميخوابه

يه كمى بگذره حالت بهتر ميشه، ويتامين د٣ رو حتما بخور.كمبودش باعث افسردگي ميشه

عزیزم من بعد زایمان احساس پشیمونی داشتم ،توی دوران بارداریم اوکی بودم ولی فکر کنم تاحدودی به خاطر تغییر هورموناس،نمیخام بگم خودتو سرگرم کن چون مسکنه،بجاش حرف بزن باکسی تا خالی شی

راستی موقع بارداری اون اوایلش دوس نداشتم تنها باشم،مامانمینا دورن میرفتم خونه پدرشوهرم 

ولی تموم شد اون دوران

منم سه ماه اول همينجورى بودم سر هر چيزي ميزدم زير گريه، بدتر از اون شهر غريبم و هيچكسو ندارم اينجا ج ...

خونمون پله داره ۳۲تا. دکتر منع پله کرده 

دربه درم چندروز خونه پدرم چندروز خونه مادرشوهرم خستم شده دیگ😭😭

دلم خونه خودمو میخوادد خستم شده یه ساک دستمه اینور اونور میرم 

عزیزم من بعد زایمان احساس پشیمونی داشتم ،توی دوران بارداریم اوکی بودم ولی فکر کنم تاحدودی به خاطر تغ ...

من استراحت مطلقم خونه خودمون نیستم دوماهه 

دلتنگ خونمم اشپزخونم کارکردن توخونه غذا درست کردن

خستم شده دربه دری همه چی داره تاثیر میزاره روم😭