2777
2789
عنوان

عمل بینی

345 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها 4روزه عمل بینی کردم خیییییلی اذیتم هم از دهن نفس میکشم دهنم مثل چوب خشک شده  بینیم کیپه کیپه هم آبریزش بینی دارم با اونکه همش شستشو میدم به نظرتون طبیعیه؟؟؟اگه تجربه ای دارید بگید 🙏🙏🙏

مبارکه💚 همه ی اینا طبیعیه باید دوره اش بگذره بینیتون‌ استخونی بود؟ راضی هستید؟

ممنون عزیزم بینیم استخونی بود ولی مراقبتای بعدش خیییلی سخته پشیمونم 😭دوستام میگن اولشه نمیدونم دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم بینیم استخونی بود ولی مراقبتای بعدش خیییلی سخته پشیمونم 😭دوستام میگن اولشه نمیدونم دیگه ...

ن بابا من همه ی دور و وریام همون هفته اول کلافه بودن فقط الان همشون راضین 

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿
نمیدونی از چند روز بعد خوب میشم؟؟؟خیییلی تو اذیتم 

دوست من که میگفت فقط یه هفته اول یه حالت سرگیجه و منگی داشت و اینکه باید بادهن باز نفس بکشی یکم گلوت خشک میشه سعی کن اب بذاری کنارت هی گلوتو خیس کنی

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿

بهترین و جدیدترین چسب بینی

❌این چسب تو ایران نیست.

✅این چسب کلی مزیت داره:

1️⃣رنگ پوست

2️⃣چسبندگی معقول

3️⃣ماندگاری خوب

4️⃣مقاوم در برابر آب

5️⃣قابلیت تنفس پوست و عبور هوا و  صد در صد ضد حساسیت

برای تهیه ی این چسب فقط کافیه پیام بدی.

ایشالا که زودتر خوب بشی تازه عمل بینی انجام دادی طبیعیه مراقبت هایی که دکترت گفته رو حتما اجرا کن که بعدا به مشکل نخوری 

منم که پیش دکتر شیرازی بینی مو عمل کردم یکی دو روز اول خیلیی سختم بود میخوابیدم همش ولی بعدش خیلی اوکی بودم هیچ مشکلی نداشتم 

توام خوب میشی زودت ایشالا

ایشالا که زودتر خوب بشی تازه عمل بینی انجام دادی طبیعیه مراقبت هایی که دکترت گفته رو حتما اجرا کن که ...

من یه ماهه عمل کردم بخشید بینی من گاهی کیپ میشه میگیره 

خشکی داخل بینی دارم البته یکم

ترشحات بینیمم یکم بیشتر شده  

و تنفسمم فعلا کامل نیس خییییلی نگرانم نکنه بمونه و برطرف نشه خدای نکرده 

من یه ماهه  عمل کردم بخشید بینی من گاهی کیپ میشه میگیره  خشکی داخل بینی دارم البته یکم ...

نه عشقم نترس حالا که عمل کردی باید صبوری کنی

یکم مراقبت کن شستشو اگر گفته بهت حتما انجام بده 

ایشالا درست میشه 

فقط اگر برای تنفس خیلی به مشکل خوردی حتما حتما برو پیش دکترت