2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امروز کلی پرس و. جو کردم برا دوقلوها ببینم هزینه ش چنده پیدا نکردم؟  میگن ۶ تومن هس

خیلی هزینه اش زیاده 

ایشالله که سلامت باشن چرا آمینوسنتز ازتون خواستن؟

خیلی هزینه اش زیاده  ایشالله که سلامت باشن چرا آمینوسنتز ازتون خواستن؟

بله هزینه ش برا من شاید دوبرابر باشه. خدا کنه سالم باشن فقط.. ان تی هم خوب بود ۲ بود نمیدونم چرا این ریسکو اینقد بالا زدن

از امپولش وحشت دارم ریسکمم ۱به ۲۵ زدن. دو بار نمونه میگیرن ازم.. فک. کنم تا ی هفته باید استراحت کنی ...

ممن ریسکم برای سندروم داون ۱ به ۶ شده شنبه باید برم من که اینقدر ناراحتم که جایی برای ترسیدن ندارم

ممن ریسکم برای سندروم داون ۱ به ۶ شده شنبه باید برم من که اینقدر ناراحتم که جایی برای ترسیدن ندارم

عوضش خیالمون راحت میشه. منم همش استرس دارم.. راستی با چن تا خانم حرف زدم.. ریسک ۱به ۴ و دونفرم ۱به ۸ بودن سالم بودن. پس نگران نباش.. خدا بزرگه.. ان تی چند بود برات؟ 

عوضش خیالمون راحت میشه. منم همش استرس دارم.. راستی با چن تا خانم حرف زدم.. ریسک ۱به ۴ و دونفرم ۱به ۸ ...

ان تیم یک بود ولی آزمایشم خیلی های ریسک زده 

خدا کنه سالم باشه افسردگی گرفتم از دیشب

ممنون خدا کنه برای شما  و همه سالم باشه  نمیدونید چند روزه جوابش میاد؟

مچکرم.. والا فک کنم دو جواب داره شفاهی و کتبی. شفاهیش بعد سه روز جوابش میاد زنگ میزنن که بچه سالمه یا نه ک ادم خیالش راحت شه یا خدای نکرده برا سقط اماده شه.. ولی جواب نهاییش دو تا سه هفته میاد.. بعضی ازمایشگاها هم زنگ نمیزنن فقط ی جواب میدن اگه رفتی حتما بپرس