2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز کلی پرس و. جو کردم برا دوقلوها ببینم هزینه ش چنده پیدا نکردم؟  میگن ۶ تومن هس

خیلی هزینه اش زیاده 

ایشالله که سلامت باشن چرا آمینوسنتز ازتون خواستن؟

خیلی هزینه اش زیاده  ایشالله که سلامت باشن چرا آمینوسنتز ازتون خواستن؟

بله هزینه ش برا من شاید دوبرابر باشه. خدا کنه سالم باشن فقط.. ان تی هم خوب بود ۲ بود نمیدونم چرا این ریسکو اینقد بالا زدن

از امپولش وحشت دارم ریسکمم ۱به ۲۵ زدن. دو بار نمونه میگیرن ازم.. فک. کنم تا ی هفته باید استراحت کنی ...

ممن ریسکم برای سندروم داون ۱ به ۶ شده شنبه باید برم من که اینقدر ناراحتم که جایی برای ترسیدن ندارم

ممن ریسکم برای سندروم داون ۱ به ۶ شده شنبه باید برم من که اینقدر ناراحتم که جایی برای ترسیدن ندارم

عوضش خیالمون راحت میشه. منم همش استرس دارم.. راستی با چن تا خانم حرف زدم.. ریسک ۱به ۴ و دونفرم ۱به ۸ بودن سالم بودن. پس نگران نباش.. خدا بزرگه.. ان تی چند بود برات؟ 

عوضش خیالمون راحت میشه. منم همش استرس دارم.. راستی با چن تا خانم حرف زدم.. ریسک ۱به ۴ و دونفرم ۱به ۸ ...

ان تیم یک بود ولی آزمایشم خیلی های ریسک زده 

خدا کنه سالم باشه افسردگی گرفتم از دیشب

ممنون خدا کنه برای شما  و همه سالم باشه  نمیدونید چند روزه جوابش میاد؟

مچکرم.. والا فک کنم دو جواب داره شفاهی و کتبی. شفاهیش بعد سه روز جوابش میاد زنگ میزنن که بچه سالمه یا نه ک ادم خیالش راحت شه یا خدای نکرده برا سقط اماده شه.. ولی جواب نهاییش دو تا سه هفته میاد.. بعضی ازمایشگاها هم زنگ نمیزنن فقط ی جواب میدن اگه رفتی حتما بپرس