2777
2789

من دانشجو رشته مشاوره ام، از طرف یکی از دوستام گف بیا بریم برا مددکار مرکز نیکوکاری، خب کارش اینجوریه ک یه هفته ک آموزش میبینی بعد بهت 200 تا پرونده میخوره هر پرونده 25هزار،و هر سه ماه هم حقوق بهت میدن، پرونده هارو هم خودشون بیشتر میکنن مثلا 300 دیدی کردن و هر پرونده 25 هزار،،،، بنظرتون چطوریه؟! الان ک هنوز ترم 4 دانشگاهم، برم یا نرم؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم اگه بیکاری ومیتونی درس ودانشگاه رو باهم پبش ببری بنظرم خوبه تجربه ات هم زیاد میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

خب عزیزم اگه بیکاری ومیتونی درس ودانشگاه رو باهم پبش ببری بنظرم خوبه تجربه ات هم زیاد میشه

بیکار ک آره خیلی بیکارم و سه روز در هفته هم گفتم میام واستون گفتن عب نداره

تا وقتی که دانشجویی، آره برو 

ولی اگر توی رزومت تاثیر مثبت داره بروها، اگه به درد رزومه سازی نخوره فایده نداره

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
تا وقتی که دانشجویی، آره برو  ولی اگر توی رزومت تاثیر مثبت داره بروها، اگه به درد رزومه سازی ن ...

نمیدونم تاثیر داره یا ن،،، یکی از مددکار اصلی ها که دیگ استخدام بود کلا ارشد مشاوره داشت هم رشته بود با من 

بیکار ک آره خیلی بیکارم و سه روز در هفته هم گفتم میام واستون گفتن عب نداره

برو بنظرم اگه هزینه رفت وامدت زیاد نمیشه هم سرگرم میشی هم وقتت رو میگذرونی هم مرتبط با رشته ات هست خوبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

نمیدونم تاثیر داره یا ن،،، یکی از مددکار اصلی ها که دیگ استخدام بود کلا ارشد مشاوره داشت هم رشته بود ...

حتما برو تحقیق کن ببین اگه اثر مثبت روی رزومت داره، بری. 

وگرنه وقتت بیخود هدر میشه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم