2777
2789
عنوان

بیاییییینننننن لطفااااا

1500 بازدید | 345 پست

دیگه خسته شدم نمیکشم به جای اینکه درکم کنن تحقیرم میکنن اگه دوستم یا بهتره بگم خواهرم بزاره خودمو میکشم واقعا دیگه توان ندارم دارم میمیرم تموم شدم 

خدایا دارم تقاص کدوم کار نکردم و پس میدممم؟ 

داری انتقام چیو میگیری ازم ؟ 

کجا بد بودم ؟؟؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با حکمتش یه دَر میبندد

و با رحمتش هفت دَر باز میکند

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

خیانت پدرم 

چیکار؟

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

با حکمتش یه دَر میبندد و با رحمتش هفت دَر باز میکند

همه ی درارو داره می‌بنده یک در باز نیست اونایی که باز بود هم داره بسته میشه 

کجا بهش بد گفتم که تقاصم اینه

همه ی درارو داره می‌بنده یک در باز نیست اونایی که باز بود هم داره بسته میشه  کجا بهش بد گفتم ک ...

بنده‌ی مومن صبر میکنه

ترجیح میدم قصه‌ی نبی ایوب رو بخونی

که بدتر از تو بود

پدر خودتم بود همینو میگفتی  خانواده خودتم بود همینو میگفتی؟

بله.اگر مسئله جدی نیست و صیغه ای هست یا موقت،مشکلی ندارد،آزاد است.اگر پدر قصد دارد که مادر را طلاق دهد و با همسر جدید زندگی تشکیل دهد،باید چاره ای اندیشید،کدام است فرزندم؟

عادیه فرزندم،نگران نباش،بگذار پدر عشقش را بکند

یه جوری حرف بزنید که خدارو خوش بیاد غلط کرد رفت زن گرفت اون که دنبال کثافت کاری بود 

الآنم من هرکاری میکنم حقشه کاش مادرم ساده نبود با اینکه خوش قلب نبود مثل من جوابشو میدادم و اتیشش میزد