2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان یا حقوق پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 56 پست
منم دیر شروع کردم ولی دارم فیلم می بینم بعد تست میزنم جایی اشتباه کردم پاسخنامه یا متن رو میخونم من ...

رشتت چیه؟از کی شروع کردی؟بنظرت اگه سفت و سخت بخونم تا ۱۴ تیر میرسم؟

رشتت چیه؟از کی شروع کردی؟بنظرت اگه سفت و سخت بخونم تا ۱۴ تیر میرسم؟

انسانی هستم من از ۲۶ ام استارت زدم و قطعا تلاش کنی می‌رسی تلگرام داری ؟

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم ایدیمو بدم؟

میخام‌ برات یه چیزی فور کنم

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
چون فرهنگی هستی ینی طرز فکرتم درسته ؟!!  واقعا از یه فرهنگی بعیده ک ب یکی بگه هیچ گدوم از راه ...

باشه بخون وراحت هم میتونی دبیری قبول بشی ولی کسی که 5 سال نتونسته موفق بشه قطعا اگر یک سال تلاش کنه وقبول بشه اونوقت 4 سال باید درس بخونه کلی تحقیق وکنفرانس وبعدش 26 سال تدریس با این دانش اموزای امروزی وبعدش کار خونه وبچه داری خیلی رنج اوره ودر ضمن معلمی فقط عشقه اصلا به پولش فکر نکن چون اصلا قابل توجه نیست با حقوق یه ماه نمیتونی یه سفر دو روزه بری وکالت هم که ازمونش خیلی سخته

باشه بخون وراحت هم میتونی دبیری قبول بشی ولی کسی که 5 سال نتونسته موفق بشه قطعا اگر یک سال تلاش کنه ...

منکه اصلا کنکور ندارم😐😐 اسی کنکور داره 

دایی داری اشتب میزنی 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

باشه بخون وراحت هم میتونی دبیری قبول بشی ولی کسی که 5 سال نتونسته موفق بشه قطعا اگر یک سال تلاش کنه ...

اینجوری بخای فکر کنی باید بیکار بمونیم و هیچ تلاشی نکنیم

هر کاری سختی خودش رو داره

اینجوری بخای فکر کنی باید بیکار بمونیم و هیچ تلاشی نکنیم هر کاری سختی خودش رو داره

اره یکی از اشناها امسال ازمون استخدامی قبول شد رفت تدریس چون عاشق کارش نیست وبه خاطر پولش رفت هر روز بعد مدرسه فشارش بالا میره واونو میبرن دکتر وکل پولش خرج دوادرمون میشه وبچه هاشم مادر بزرگ داره بزرگ میکنه الان تدریس سخته چون کل اموزش وپرورش دانش اموز محور شد ومعلم حق تنبیه لفظی هم نداره

نه اتفاقا دخترم پارسال قبول شد یکی جون میکنه قبول نمیشه یکی هم راحت بدون تلاش قبول میشه شما روش خوند ...

منم دوس دارم قبول بشم ولی مشکلات سختی رو پشت سر گذاشتم الانم ک همش ۴۰ روز مونده

منم دوس دارم قبول بشم ولی مشکلات سختی رو پشت سر گذاشتم الانم ک همش ۴۰ روز مونده

اگه 40 روز خوابت کافی باشه یه دور دوازدهمو فقط کتابو بخونی با تمرکز واگه وقت اضافه اوردی دهم ویازدهم حتما قبول میشی چون بچه ها بیشتر تست میزنن ورو کتاب تمرکز ندارن