2777
2789

یه نفر همش تو ذهنمه هر کاری میکنم اخرسر بازم نمیتونم فراموشش کنم 

کلافه شدم حتی شبا هم شده که خوابشو میبینم نمیدونم چرا 

بنظرتون اونم ب من فکر میکنه که نمیتونم از فکرش بیام بیرون؟🥲

🏷شعله های بزرگ ناشی از جرقه های کوچک هستند..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن ماه اینطور بودم بعد تموم شده

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

اره من 

یه پسری بود خیلی دوسش داشتم وقتی که 12 13 ساله رودم هنوزم بیادشم 

و دوسش دارم و دلتنگشم 

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

بله مجرد ک بودم یه نفر بود همشششش بهش فک میکردم همشش  یعنی ثانیه هامو با فکر به اون میگذروندم باخودمم‌می.فتم اونم قطعا داره به من فکر میکنه و دوسم داره نمیشه ک من این همه سال فقط به اون فکر کنم اون منو دوس نداشته باشه دل به دل راه داره  ولی نداشت  اون اول ازدواج کرد  چن سال بعدشم من ازدواج کردم 

من بویزی شنیدم میگن اگه به کسی فکر می‌کنی یا خوابش میبینی اونم بهت فکر می‌کنه ولی نمیدونم راسته یا ن ...

اره منم شنیدم 

فکر می کردم دروغه 

تا این که اونی که بهش فکر می کردم یروز پیام داد و گفت خوابمو دیده باور کن

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)