2777
2789
عنوان

سم ترین رفتار خودتون رو بگین که الان کلی حرص میخورین و میخندین

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 34 پست
همش برمیگرده به دوران نوجوانی سمممممم خالص شلوار پارچه ای مدرسمو تنگ میکردم     اه این چ ...

اره منم😂 مخصوصا آستین های مانتو و قدر مانتو در حد تونیک🫤🤣

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
من دوران آشنایی که با همسرم گذروندم کاری سم زیادی کردم الان که یادم میاد دلم میخواد اسید و جوهر نمک ...

تعریف کن چندتاشو😂

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف کن چندتاشو😂

ولم کن یادم نیار 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خودم نداشتم. ولی دهه شصتم. اینا مد بود. فردای عقد عروس جوراب پاییزی میپوشیدن. کفش پاشنه بلند. با کلی ...

این مامان من بود خدایی ،جوراباشم آبی بود🤣

دوست همسرم با زنش اومده بودن خونمون بعد قبلا همسرم رفته بود خونشون و همون موقع خونه یه دوست دیگش هم رفته بود خانوم دوست دوم ماشینمونو شسته بود بعد من فکر میکردم اینی که اومده خونمون اونکارو کرده بعد پیش همه بهش گفتم اره همسرم از این کار شما واسم تعریف کرده همه یهو ساکت شدن فهمیدم این نبوده حالا یکی ب مت نمیکه تو حرف نزنی نمیگن لالی

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

من وقتی از کنار ی پسر رد بشم رومو برمیگردونم و نگاهش نمیکنم . نمی‌دونم خوبه یا بد😐

اخم هم میکنی؟😂

نامزد بودم هی گفتم بیکار میشدم دسر درس میکردم کیک میپختم نامزدم گف بپز بخوریم....پختم چسبید کف قابلمه درنیومد با قاشق کند خورد پاهام لس شده بود از خجالت 🤐

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
فکر کن خب،یادت اومد بگو بخندیم😂

اها وسط ابروهام نوجوانی م ۱۴ ساله  خال میذاشتم مثلا هندی ام یعنی اینقدر تباه  

گوشی سوخته داداشمو ذستم میگرفتم قیف میومدم  سال ۸۳ اینا 🤣🤣🤣🤣

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
نوجوانی خیلی سمی بودم... اما الان سمی ترین رفتارم اینه ک هروز صبح تا ظهر خونه رو برق میندازم از حیا ...

اینکه خیلی خوبه😍

یکی دو ماه پیش رفتم به پسر فامیل گفتم دوستت دارم قشنگ رید بهم😐😂💔 وای چقدر سم بود رفتارم  ه ...

پس داغه تازه س😂

دوماه پیش 🤭

پس داغه تازه س😂 دوماه پیش 🤭

نه بابا 

ول کنننن

من دارم شوهر میکنم 

به کتف چپمم حسابش نمیکنم کوتوله😐😂

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
دوست همسرم با زنش اومده بودن خونمون بعد قبلا همسرم رفته بود خونشون و همون موقع خونه یه دوست دیگش هم ...

🤭🤭🤭😂😂😂 اشکالی نداره پیش میاد 

نامزد بودم هی گفتم بیکار میشدم دسر درس میکردم کیک میپختم نامزدم گف بپز بخوریم....پختم چسبید کف قابلم ...

خدایی خیلی این اتفاق به سر من اومده 😂🤣