الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
دوست همسرم با زنش اومده بودن خونمون بعد قبلا همسرم رفته بود خونشون و همون موقع خونه یه دوست دیگش هم رفته بود خانوم دوست دوم ماشینمونو شسته بود بعد من فکر میکردم اینی که اومده خونمون اونکارو کرده بعد پیش همه بهش گفتم اره همسرم از این کار شما واسم تعریف کرده همه یهو ساکت شدن فهمیدم این نبوده حالا یکی ب مت نمیکه تو حرف نزنی نمیگن لالی
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
نامزد بودم هی گفتم بیکار میشدم دسر درس میکردم کیک میپختم نامزدم گف بپز بخوریم....پختم چسبید کف قابلمه درنیومد با قاشق کند خورد پاهام لس شده بود از خجالت 🤐
کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اهای فلانی فره دوست دیرم❤️، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂👍🏻