2777
2789
عنوان

دخترایی که عشقشون سربازین بیااااین♥️🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 88 پست
چشم🥺 خیلی هم و دوست داریم خدا کمکمون کنه دوری هم و بتونیم‌تحمل کنیم

خبلی قشنگه که همو دوس دارین به حرفای اینجام توجه نکن یکمی سخته ولی اگه اون شخص ارزش تحمل کردن داره تو میتونی😍

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من پدرشون درآوردن آنقدر اذیت کردن گیر ی مشت آدم خدا نشناس افتاده بود ازش استفاده شخصی میکردن بیگ ...

مال این تو کرمان بود کرمانم دیدی دیگه بیابانی شبا چقد سرد میشه می‌گفت تو آب سرد ظرف میشستیم دستشویی میشستیم غذا بهمون کم میدادن شده بود پوست استخوان اون پدافند هوایی که خودش مصیبتی بود

تحملش سخت نبود چون خیلییییی زنگ میزنه روزی ۱۰ بار زنگ میزنه الهیی درکت میکنم سخته

من روزی یه بارم بهم زنگ بزنه واسم‌کافیه

صداشو بشنوم بفهمم خوبه بسه

مرسی گلم

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

حسود زیاده اینجا😒

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
حالا خیلی توفاز رویایی نرو که نگرانش شی دوسال دیگه اصلا ببین تو رو به جاییش حساب میکنه تواین دوسال ...

باشه عزیزم

مرسی بابته راهنماییت

ولی حرفت دله من و خالی نکرد

بیشتر پایبندم کرد

چون میشناسم طرفمو♥️😘

۲ سال چطور متوجه شدی ؟ اره خیلی وابسته ام اما بهتره نگم وابسته  خیلی عاشقتم خیلی

عزیزم چون خودمم قبلنا خیلی وابسته بودم

معلومه بهت محبت میکنه و هواتو داره

خوش باشین همیشه🥰🥰🥰

-بيا بازى +چه بازى؟ -تو بخند +خب؟ -من بميرم برات! 🥺❤
نمیدونم اولش نبرد بعدا دید همه میبرن موفق شد ببره😂نگران نباش باید اول بره اونجا ببینه چطوریه بعدش ح ...

باشه مرسی عزیزم

راستی گفتی چند سالته؟عشقت چی؟

چند ماه خدمته؟

مال این تو کرمان بود کرمانم دیدی دیگه بیابانی شبا چقد سرد میشه می‌گفت تو آب سرد ظرف میشستیم دستشویی ...

مال منم پدافند هوایی بود 

اینم تو بیابون های اصفهان افتاده بود 

می‌گفت دو هفته حمام نرفتیم اب نداشتیم 

هیچ غذایی نداشتیم جز هندونه 

قشنگ جنگ بوده انگار 

اصلا اخراش دیگه افسرده شده بود 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
باشه مرسی عزیزم راستی گفتی چند سالته؟عشقت چی؟ چند ماه خدمته؟

من ۱۹ اون ۲۳ یسال

باشه عزیزم مرسی بابته راهنماییت ولی حرفت دله من و خالی نکرد بیشتر پایبندم کرد چون میشناسم طرفمو♥ ...

ایشالا که مورد تو واقعا خوب باشه و پات بمونه و عشقتون سرانجام داشته باشه  من قصدم خالی کردن دلت نیست ولی همیشه یه درصدی رو بزار برای نیمه خالی لیوان خیلی چیزا  دقیقه نود خلاف چیزی میشه که براش برنامه ریختی

حالا نه فقط تو این قضیه هم توی هرچیزی وگرنه من خوشحال میشم یکی به عشقش برسه 

الان خیلی به آدما اعتباری نیست.ولی انشالله عشق اسی اینجوری نباشه

اره گلم حرفت درسته

ولی من و از ظاهر نبینین 

ما دوتا خیلی سختی کشیدیم

داستانایی که اینجا تو سایت نمیتونم درباره اش حرف بزنم

ولی با اون داستانا بهم ثابت کرده چقد مرده