2777
2789
عنوان

دخترایی که عشقشون سربازین بیااااین♥️🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 88 پست
پس هم‌سنیم یجورایی هر دو دختر و پسر

عه😁😁

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
ایشالا که مورد تو واقعا خوب باشه و پات بمونه و عشقتون سرانجام داشته باشه  من قصدم خالی کردن دلت ...

مرسی گلم

ایشالا ساله دیگه نامزدیم تاپیک بزنم تگت کنم‌ ببینی بهش رسیدم با تمومه سختیا

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه پادگان جوادنیا قزوین باشه. پادگان خیلی خوبیه همه چی داره از سلف سرویس و استخر و حتی آموزش اسب سو ...

وای مرسی قشنگم

بعد اموزشیش چرا خوب میشه؟معلوم نیست کجا بیفته که

جای استخرم داره؟! باشگاه چی؟

اره تحقیق که کردم گفتن خیلی خوبه اونجا

خدا نگاه به دلمون کرد خیلی ازش خواستم یه جای خوب بندازتش

سن من از پسری که تازه میخواد بره سربازی گذشت متاسفانه😂😂

منم ۲۲ سالمه 😂😂

ان شالله نگذشته باشه 🤝هنو امید دارم 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
ایشااااالاااااا 😘😘 سخت نمیگذره نگران نباش. روحیه بده بهش عشق بورز تا دلش خوش باشه

چند سالتونه؟

روزای آخر هی میام خوب باشم

میزنم زیر گریه بهونه اشو میگیرم

ولی بازم دلگرمم به اینکه افتاد قزوین 

خیلی سخته دوری ازش ولی چشم

چند سالتونه؟ روزای آخر هی میام خوب باشم میزنم زیر گریه بهونه اشو میگیرم ولی بازم دلگرمم به اینکه ...

۳۰ سالمه. حق داری عزیزم ولی میگذره تموم میشه میره 😘😘ناراحتیتو بهشون منتقل نکن انرژی خوب فقط بده

وای مرسی قشنگم بعد اموزشیش چرا خوب میشه؟معلوم نیست کجا بیفته که جای استخرم داره؟! باشگاه چی؟ اره ...

استخر و اسب سواری تو پادگان آموزش میدن ولی چون دوره آموزشی هست نمیتونن از سانس استخر هر موقع بخواد استفاده کنه. ولی بعد دوره آموزش بیشتر سربازان وزارت دفاع مثل کارمند، و حقوق و کارانه بیشتری نسبت به بقیه سربازان ارتش یا سپاه دریافت می‌کنند. حتی تو بعضی از قسمتها میگن با لباس شخصی تردد کنن مثل کارکنان وزارت. 

داریم کم کم پیر میشیم ولی باور نداریم. 

استخر و اسب سواری تو پادگان آموزش میدن ولی چون دوره آموزشی هست نمیتونن از سانس استخر هر موقع بخواد ا ...

عشقه من ۲۰ سالشه

بهش استخر و اسب سواری و اینا تعلق میگیره؟

عشقه من ۲۰ سالشه بهش استخر و اسب سواری و اینا تعلق میگیره؟

دوره که شوهرم بوده  آموزش شنا، اسب سواری انجام می‌شده ولی الان 10 سال گذشته.  شوهرم وقتی دیپلم میگیره میره سربازی سرباز ارتش میشه.بعد 6ماه دانشگاه قبول میشه میره دانشگاه. بعد که  درسش تموم میشه اینبار میفته  سربازی وزارت دفاع. می‌گه ارتش واقعا اذیت شدم ولی تو وزارت دفاع خیلی عالی بود اصلا فکر نمی‌کرده داره سربازی میره. 

داریم کم کم پیر میشیم ولی باور نداریم.