﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
وای مرسی قشنگم بعد اموزشیش چرا خوب میشه؟معلوم نیست کجا بیفته که جای استخرم داره؟! باشگاه چی؟ اره ...
استخر و اسب سواری تو پادگان آموزش میدن ولی چون دوره آموزشی هست نمیتونن از سانس استخر هر موقع بخواد استفاده کنه. ولی بعد دوره آموزش بیشتر سربازان وزارت دفاع مثل کارمند، و حقوق و کارانه بیشتری نسبت به بقیه سربازان ارتش یا سپاه دریافت میکنند. حتی تو بعضی از قسمتها میگن با لباس شخصی تردد کنن مثل کارکنان وزارت.
عشقه من ۲۰ سالشه بهش استخر و اسب سواری و اینا تعلق میگیره؟
دوره که شوهرم بوده آموزش شنا، اسب سواری انجام میشده ولی الان 10 سال گذشته. شوهرم وقتی دیپلم میگیره میره سربازی سرباز ارتش میشه.بعد 6ماه دانشگاه قبول میشه میره دانشگاه. بعد که درسش تموم میشه اینبار میفته سربازی وزارت دفاع. میگه ارتش واقعا اذیت شدم ولی تو وزارت دفاع خیلی عالی بود اصلا فکر نمیکرده داره سربازی میره.