2777
2789

سلام  برادرم میخواد با دختر عموم ازدواج کنه همدیگرو دوس دارن  از یه طرفم منو شوهرمم پسر عمو دخترعموییم شوهرم از قبل با همین دختر عموم در حد چت باهم صحبت کردن وقتی ک دختر عموم خیلی بچه هولوهوش پونزده شونزده سال بوده حالا اگر با برادرم ازدواج کنه چون تو یه خانواده و یه ساختمونیم ممکنه مشکل برامون پیش بیادخود شوهرم این قضیرو بهم گفت و گفت هیچ حسی روش نداشتم داداشمم از دختره پرسید میگه بچه بودم بایه سری فکرای بچگونه چون مجبور بودم ب داداشم بگم این قضیرو نظر شما چیه میشه یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا سخت میشه خیلییی داداشت ینی اصلا براش مهم نیس این قضیه؟

مهمه صحبت کرده دختره میگه ب قران اگه ذره ای فک کنم میگفت بعدشم خیلی گریه کرده این حرفو زده بهش

مهمه صحبت کرده دختره میگه ب قران اگه ذره ای فک کنم میگفت بعدشم خیلی گریه کرده این حرفو زده بهش

خب خیلی ببخشیدا از دختره مطمئنه از شوهر تو چی ؟

اصن ادم حس میکنه هر چقدم پاک باشه بازم وفتی اونو میبینی یادش میفته ک حالا چ حرفا زدن و و ....

نمیدونم والا شاید من ادم شکاکیم😑

خب خیلی ببخشیدا از دختره مطمئنه از شوهر تو چی ؟ اصن ادم حس میکنه هر چقدم پاک باشه بازم وفتی اونو می ...

منم دقیقا دو برابر تو شکاکم میدونم مشکل پیش میاد پس مخشو میزنم بیخیال شه