2777
2789
https://s8.uupload.ir/files/img_20230518_134435_e5la.jpg

مثبببببببته 😍😍😍😍😍😍😍😍 من با ضعیف تر از این باردار بودم. تازه تو عکس کمرنگ ترم میافته . مطمئنم خودت داری بهتر رنگشو میبینی مباااارکه😍😍😍😍😍

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه مثبته اما بتات پاینه ک اینطوری کمرنگه دوروز دیگه مجدد تکرارکن

امیدوار نیسم ولی 

چهار پنج روز پیش اولش کلا منفی بود بعدش ک دیدم مثبت بود خیلی واضح 

ولی بعدش منفی شدن 

مثبببببببته 😍😍😍😍😍😍😍😍 من با ضعیف تر از این باردار بودم. تازه تو عکس کمرنگ ترم میافته . مطمئنم ...

خب اخه اولش خیلیییییی کمرنگ بود 

اینی ک تو دیدی الان پررنگ شده بعد چند ساعت 

تو این یه ماه اخیر چند باری ترشح قهوه ای دیدم 

چند بار مثلن؟؟؟ قهوه ایی ابکی بود؟ بابا من دارم دیونه میشم ی هفته مونده به موعد هیچ علائمی ندارم اما دیروز لک ابکی دیدم تاش بود امروز قطع شد

این الانشه

چند روز از موعدت گذشته ؟؟؟

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
چند بار مثلن؟؟؟ قهوه ایی ابکی بود؟ بابا من دارم دیونه میشم ی هفته مونده به موعد هیچ علائمی ندارم اما ...

من قهوه ای مث قبل پریودی 

سه بار دیدم در سه روز هردفعه یه لک خیلییییی کم رو دستمال 

نمیدونم لانه گذینیه یا ن

سریع هاله افتاد یا بعد چند ساعت؟ 

۵ ۶ دقیقه ای شد 

چون خیلی کمرنگ بود همون لحظه ننداخت

ده دقیقه اینا ک گذشت بهتر دیده شد 

خشک‌ شد بیشتر 

سه روز بعدش بتا دادم ۶۳ بود

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله