2777
2789

حس میکنم که دیگه این خونه خونه ی من نیس،مخصوصا اینکه هروقت به حرفاش اشاره میکنم که حرفاشو پس بگیره تا این حس و حالم از بین بره،هیچوقت دقیقا به اون مورد اشاره نمیکنه و با تیکه تعارف فقط میگه؛ همه چی متعلق به شماس، اما هیچوقت نمیگه که معلومه که خونه تو هم هس یا شبیه به این! برا همین حالم بدتر میشه، بنظرتون واقعا همینطوره؟ واقعا خونه ای که توش با شوهرت زندگی میکنی مال شوهره؟ همه چی مال شوهره؟ تو رفتی که فقط براش بچه بیاری و غذا بپزی و بهش سرویس بدی و اونم بهت لباس و غذا بده؟😭😭😭حالم خیلی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مردارو اذیت و جوشی کنی خب یه حرفایی میزنن که خوشایند نیست منم شبیه این جمله رو شنیدم باید باهاش دوست باشی اگه خوشش نمیاد از مادرش بد بگی حتی به سیاستم که شده جلوی همسرت با مادرش خوب باش یا ازش بد نگو

💕🧚‍♀️                                               

جدی میگی؟یا برا شوخی

اگه وافعا رابطه تون خوب نیس و احترامتو نداره این کار و بکن وگرنه اگه باهم خوبین و فقط این حرفاش اذیتت کرده که فکر جدایی رو نکن..فقط یه کاری کن دیگه از این جور حرفا نگه بهت

عزیزم مردارو اذیت و جوشی کنی خب یه حرفایی میزنن که خوشایند نیست منم شبیه این جمله رو شنیدم باید باها ...

ما الان با شوهرم خوب شدیم مدتهاس و دارم باهاش خوب تا میکنم، این حرفاشم مال عید نوروزه، اما حرفاش از دلم نمیره، دیگه حس میکنم این خونه خونه من نیس، واقعا همینطوره؟ حسم درسته؟

خونه خودمم(یا همون خونه مادرم) نمیتونم برم، چون زن داداشم که خاهرشوهرمم هس همیشه اونجا پلاسه و آمارمو میفهمه، کجا برم آخه گاهی که دلم میگیره😭😭😭

ما الان با شوهرم خوب شدیم مدتهاس و دارم باهاش خوب تا میکنم، این حرفاشم مال عید نوروزه، اما حرفاش از ...

متاسفانه بعضی حرفا تو ذهن آدم میمونه اما تو زندگی مشترک این چیزا هست شما فراموش کن گذشته هارو و به فکر خودت باش برای خودت ارزش قائل باش حرفای شوهرت باورت شده؟ مگه کم زحمت کشیدی برا زندگیت که میگی اونجا برا شما نیست؟ بهش ثابت کن که حضورت موثره

💕🧚‍♀️                                               

متاسفانه بعضی حرفا تو ذهن آدم میمونه اما تو زندگی مشترک این چیزا هست شما فراموش کن گذشته هارو و به ف ...

اینا رو قبول میکنه که من زحمت میکشم،میگه بدون تو زندگی لنگه، اما هیچوقت اشاره نمیکنه خونه ی تو هم هس،خونه ی هر دومونه

اینا رو قبول میکنه که من زحمت میکشم،میگه بدون تو زندگی لنگه، اما هیچوقت اشاره نمیکنه خونه ی تو هم هس ...

چند ساله ازدواج کردید؟ همسرت قبل شما خونه داشته؟ یا باهم تلاش کردید خریدید؟

💕🧚‍♀️                                               

۱۶سال زندگی مشترک، نه بابا هیچی نداش،حتی ماشین، حتی مدرک،

عجب! 

خواهر چه نیازی داری که بگه اینجا خونه هردومونه اگه ب خاطر حرفش وسط دعوا ناراحت شدی ک فراموش کن تو دعوا حرفای ناخوشایند شنیده میشه خواسته حرصتو در بیاره

زیاد حساس نشو اما واسه اینکه از دلت در بیاد یه بار که شرایطتش بود بهش بگو دوست ندارم منو شریک زندگیت نمیدونی یه جور پیش برو که بار آخرش باشه دیگه این حرفو میزنه

💕🧚‍♀️                                               

عجب!  خواهر چه نیازی داری که بگه اینجا خونه هردومونه اگه ب خاطر حرفش وسط دعوا ناراحت شدی ک فرا ...

ممنون،آره بهش میگم، نمیدونم چرا حال دلم اینجوری شده که حتما باید حرفشو پس بگیره