وجی،،، مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 112 عنوان کیا گربه دارن؟؟؟ 262 بازدید | 42 پست من یه بچه گربه خیلی کوچولو پیدا کردم.... 1402/02/28 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حانیه3028 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 10002 الهییییییی عزیزم من خیلی گربه داشتم و امداد کردم اگر شیر میخوره هنوز اصلا بهش شیر گاو نده اگر امکانشو داری براش شیر خشک مخصوص گربه بگیر اگر نمیتونی شیر بدون لاکتوز کاله بگیر حالا اگر بازم مشکلی داری بپرس بهت بگم میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
senior_software_expe عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 737 بچه کوچولو گم نشده که پیدا کنید😑مامانش میاد بهش سرمیزنه نباید بردارید اگه منتظر موندید دیدید از مامانش خبری نشد بعد بردارید اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم
وجی،،، مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 112 بچه کوچولو گم نشده که پیدا کنید😑مامانش میاد بهش سرمیزنه نباید بزدارید اگه منتظر موندید دیدید از مام ... بله عزیزم منتظر موندم مریض که نیستم مادر و بچه رو از هم جدا کنم...
وجی،،، مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 112 الهییییییی عزیزم من خیلی گربه داشتم و امداد کردم اگر شیر میخوره هنوز اصلا بهش شیر گاو ... گلی من شیر بدون لاکتوز گرفتمباشیشه دادمبعد سرشیشه هاشو گاز گرفت پاره کردالان سر سرنگ زدم به شیشه نی نیکم میخورهسوالم اینهالان بیماری که نداره؟؟
مانلیجان عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 3756 باید مطمئن بشی مامانش برمیگرده یا نهاکر پیداش نشد از پت شاپ یا کیلینیک دامپزشکی شیر خشک گربه براش بگیر. شیر گاو بهش نمیسازه اسهال میشه. در مورد تعداد وعده ها هم نسبت به سنش سرچ کن دقیق توضیحاتش تو نت هست.
وجی،،، مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 112 الهییییییی عزیزم من خیلی گربه داشتم و امداد کردم اگر شیر میخوره هنوز اصلا بهش شیر گاو ... واینکه موی بدنشو میگن بریزه فلان...!
مانلیجان عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 3756 گلی من شیر بدون لاکتوز گرفتم باشیشه دادم بعد سرشیشه هاشو گاز گرفت پاره کرد الان سر سرنگ زدم به شی ... اگه خیلی کوچیک نیست بریز براش تو ظرف. اگه کلن نمیخوره باید ببریش دامپزشکی عزیزم
وجی،،، مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 112 باید مطمئن بشی مامانش برمیگرده یا نه اکر پیداش نشد از پت شاپ یا کیلینیک دامپزشکی شیر خشک گربه ... دراصل انگار یکی انداخته بودش دور توی پلاستیک گذاشته بودیکمم شیرکنارش😐البته من کلی وایسادم خبری ازمامانه نشد!!!
وجی،،، مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 112 اگه خیلی کوچیک نیست بریز براش تو ظرف. اگه کلن نمیخوره باید ببریش دامپزشکی عزیزم خب باشیشه اوکیهظرف رو بلد نیستموعد واکسناش کی هستیا داروی ضدانگلش
مانلیجان عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 3756 دراصل انگار یکی انداخته بودش دور توی پلاستیک گذاشته بود یکمم شیرکنارش😐 البته من کلی وایسادم خبری ... خاک بر سرش تو پلاستیک. با اینا شدیم هشتاد میلیون😑
حانیه3028 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 10002 گلی من شیر بدون لاکتوز گرفتم باشیشه دادم بعد سرشیشه هاشو گاز گرفت پاره کرد الان سر سرنگ زدم به شی ... اگر شیرش رو میخوره احتمال زیاد سالمه اینو بدون الان شاید بلد نباشه کجا دستشویی کنه پس زیرش ی پارچه یا پد بهداشتی بنداز ک عوض کنی بعد دو ماهگی خودش ب شکل ذاتی میدونه ک کجا باید دستشویی کنه میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️