2777
2789

من واسه نی نی اقدام کردم ولی دکترم گفت اول باید فیبروم رو دربیاری یک فیبروم تقریبا 7 سانتی دارم نوبت عمل داده ولی نمیدونم چطوریه یعنی شکمم رو باز میکنن مثل سزارین بعد دیگه شکمم عیب دار میشه یعنی اگه کسی تجربه داره بگه خیلی میترسم 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب دار میشه 😳چرا مثل پیرزنای بی سواد حرف میزنی خب باید درمان شی دیگه 

منظورم اینه که شکمم دیگه مثل اول نیست خوب به هر حال باز شده و کشی که سزارین میشه بچه اورده جریانش فرق داره

میترسم اخه واسه بچه شکمت باز بشه فرق داره ولی اخه فیبروم 😏🥺

والا دوست مجرد من رف کیست دراورد

اندازه سزارین شکمشو باز کردن. هیچ مشکلی هم نداره.

چون سلامتی مهمتره

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
منظورم اینه که شکمم دیگه مثل اول نیست خوب به هر حال باز شده و کشی که سزارین میشه بچه اورده جریانش فر ...

خب میخوای درش نیار بذار همونجا بمونه!عاقلانه برخورد کن دیگه وقتی یه مشکلی هست باید حل بشه اگه یکی باهات موافق بود گفت مثل اول نیست میخوای عمل نکنی؟!

خب میخوای درش نیار بذار همونجا بمونه!عاقلانه برخورد کن دیگه وقتی یه مشکلی هست باید حل بشه اگه یکی با ...

بله درسته ولی گفتم شاید بشه جراحی با لاپرا ویا کمتر شکم باز بشه میخاستم ببینم کسی تجربه داشته

نمیدونین تقریبا چقدر باز میشه

اگر میتونی برو تو یوتیوب یا آپارات چند تا عمل میومکتومی ببین .اینکه لاپاروسکوپی بشی یا عمل باز فقط به مهارت جراح ربط داره و جای فیبرمت . اگر ساب موکوزال یا اینترامورال هست فیبرم ها ، اگر جراح راستش رو بگه عمل باز قطعا بهتره ...چون راحت تر میتونه ببینه و بعد رحم رو بخیه کنه . هر چقدرم جراح ماهری باشه بازم عمل باز راحت تره برای درست و تمیز بخیه کردن خود رحم . در لاپاروسکوپی اون گازی که میدن داخل شکم خیلی بده .محدودیت زمانی میده به جراح و باید تند تند رحم رو بخیه کنه و جراحی رو تمام کنه .دوران نقاهت شم زیاد فرقی نداره با عمل باز . 

فکر کنم منظورتون ساب سروزال. واینرامورال باشه درسته؟؟

چه فرقی میکنه . کلمه انگلیسی یا لاتین رو میخوان فارسی تایپ کنن اینجوری میشه . منظور کلا فیبرم هایی که داخل ماهیچه رحم فرو رفته و آویزان دیواره داخل رحم یا خارج رحم نیست و اندومتر باید باز بشه با لاپاروسکوپی میشه ولی خیلی مهارت میخواد . شاید فقط همون دکتر آصف جاه بتونه که اونم شما تونستی با منشی و دستیارش حرف بزنی هنرمندی.