از سایت ilovepdf استفاده کنید. فایل ها رو با ترتیب مورد نظرتون آپلود کنید و براتون فایل merged رو تحویل میده.
برای اینکه به اون صفحه برسید، توی گوگل merge pdf رو سرچ کنید میبره همون جایی که میخواید.
موفق باشید
هرجای دنیا که باشی، در هر شرایطی که زندگی کنی، هرچقدر پول داشته باشی، همیشه مشکل هست. همیشه دلت چیزاییو میخواد داشته باشی که شاید برای بقیه آرزو نباشه یا کلا خنده دار باشه. این ذات بشره. مدیریت ذهن، به این معنی که واقعا بتونی بپذیری که «همینیه که هست»، بزرگترین قدرت یک انسانه. خودم قدرتشو شخصا ندارم و ادعایی هم ندارم که هرگز بتونم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توی همین سایت میتونید split pdf رو انجام بدید و اون صفحاتی که نمیخواید رو قبل از merge حذف کنید
هرجای دنیا که باشی، در هر شرایطی که زندگی کنی، هرچقدر پول داشته باشی، همیشه مشکل هست. همیشه دلت چیزاییو میخواد داشته باشی که شاید برای بقیه آرزو نباشه یا کلا خنده دار باشه. این ذات بشره. مدیریت ذهن، به این معنی که واقعا بتونی بپذیری که «همینیه که هست»، بزرگترین قدرت یک انسانه. خودم قدرتشو شخصا ندارم و ادعایی هم ندارم که هرگز بتونم.