2777
2789
عنوان

به هم چسبوندن pdf ها

51 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها به کار فوری دارم باید فایل های pdf ها رو یکی کنم 

لازمه بعضی صفحات رو هم حذف کنم 

چه برنامه ای می شناسید که کار باهاش راحت و خوب باشه؟ ممنونم 

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

از سایت ilovepdf استفاده کنید. فایل ها رو با ترتیب مورد نظرتون آپلود کنید و براتون فایل merged رو تحویل میده.

برای اینکه به اون صفحه برسید، توی گوگل merge pdf رو سرچ کنید میبره همون جایی که میخواید.

موفق باشید

هرجای دنیا که باشی، در هر شرایطی که زندگی کنی، هرچقدر پول داشته باشی، همیشه مشکل هست. همیشه دلت چیزاییو میخواد داشته باشی که شاید برای بقیه آرزو نباشه یا کلا خنده دار باشه. این ذات بشره‌. مدیریت ذهن، به این معنی که واقعا بتونی بپذیری که «همینیه که هست»، بزرگترین قدرت یک انسانه. خودم قدرتشو شخصا ندارم و ادعایی هم ندارم که هرگز بتونم.
از سایت ilovepdf استفاده کنید. فایل ها رو با ترتیب مورد نظرتون آپلود کنید و براتون فایل merged رو تح ...

ممنونم 

اینطور میشه صفحه هایی هم حذف کرد؟

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای حذف کردن: 

توی همین سایت میتونید split pdf  رو انجام بدید و اون صفحاتی که نمیخواید رو قبل از merge حذف کنید

هرجای دنیا که باشی، در هر شرایطی که زندگی کنی، هرچقدر پول داشته باشی، همیشه مشکل هست. همیشه دلت چیزاییو میخواد داشته باشی که شاید برای بقیه آرزو نباشه یا کلا خنده دار باشه. این ذات بشره‌. مدیریت ذهن، به این معنی که واقعا بتونی بپذیری که «همینیه که هست»، بزرگترین قدرت یک انسانه. خودم قدرتشو شخصا ندارم و ادعایی هم ندارم که هرگز بتونم.

خواهش میکنم موفق باشید