شوهرم تک پسره پدرشوهرم وضعش توپه .بالای ساختمونشون بودیم پدرموووو دراوردن شدید هاااا.نمیذاشتن پیشرفت کنیم میخواستیم خونه بخریم پدرشوهرم نذاشت گف کسر شعنم میشه عروسم طلاشو بفروشه😑بعد زد شوهرم یه شهر دیگه استخدام شد بازم نمیذاشتن بریم اون شهر .یه سال رفت امد کرد بالخره راضی شدن .یه ملیارد خونه رو ما دادیم ی ملیاردشو پدرشوهر سندش به اسم پدرشوهرم زده شد .اینم بگم نذاشتن من خونه رو ببینم مادرشوهرم رف دید چند بارم جلو من تکرار کرد ک من دیدم .گذشت دیدیم تو ساختمون اصلا همسایع نیس واحد ها خالی .قرار شد خونه دیگه بخریم .تو این مدت هم پدرشوهرم یه اپارتمان خرید تو اون شهر خواست بفردشه که ما گفتیم ما میخریم اینبارم یه ملیارد پول دادیم طلا اینا فروختیم الانم نمیدونیم به اسم ما زده میشه یا نه شوهرم گفته تا یه ماه با بابام صحبت میکنم بزنه به نامم .ما یه هفته اس رفتیم اون خونه ی زنگ نزدن .با شوهرم میحرفن ها با من نه دیروز خونشون بودم بخدا اصلا نگفتن اسباب کشی کردین یا نه اصلا انگار اسباب کشی نکردیم جز سلام خدافظ باهام نمیحرفن .اون سلام خداحافظ هم من میگم🤣مثلا چایی میریزن چایی سرد هم بشه بهم تعارف نمیکنن .شوهرم وابسته هس نمیشه نرم چ مدلی رفتار کنم باها شون؟
تو هم کم محلی کن....اگر میشد ی چندوقت نری ک خیلی خوب بود
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی میکند که تنودش ر
منم به شوهرم اشاره میکنم ک بهم چاییم رو بده .جلو منم با داماد دخترش گرم میگیره انگار میخوان من بسوز ...
مهم نباشه واست تو هم با شوهرت شوخی کن
و بگو و بخند
یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی میکند که تنودش ر