2777
2789
عنوان

مشکل مغزی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 6733 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن این مشکل سه ماهه اخر مشخص میشه.نمیدونم موندم.اونقد شرایط سختیه.اینهمه انتظار بکش برای بدنیا اوم ...

آره دقیقا فقطم با ام از ای معلوم میشه

منم پسر بود بچه اول و دختر عمو پسر عمو هستیم 

بنظر من سقطش کن وگرنه من الان هشت ساله با هم داریم میسوزیم

آره دقیقا فقطم با ام از ای معلوم میشه منم پسر بود بچه اول و دختر عمو پسر عمو هستیم  بنظر من س ...

کی علامیش مشخص شد؟

اخه هفتم بالاس میگن زنده بیار و نذار دستگاه واقعا شرایط بدیه.

مشکلش فقط کورپوس کازولومه یا همراه با آنومالی های دیگه؟

کی علامیش مشخص شد؟ اخه هفتم بالاس میگن زنده بیار و نذار دستگاه واقعا شرایط بدیه. مشکلش فقط کورپوس ...

فقط کورپوس کولاسوم نداره همه جاش طبیعیه

سونو تشخیص نداد چون دور سرش تو حاملگی طبیعی بود

برو طبیعی بدنیاش بیار همین الانم برو 

من حتی برای بچه دوم دوبار ام ار آی رفتم یکی بیست هفته یکی ۲۸ هفته خداروشکر سالم بود آب رو آتیش برام

ولی بچه اولم ....هی خدا چی بگم کاشکی منم تو حاملگی فهمیده بودم

کی علامیش مشخص شد؟ اخه هفتم بالاس میگن زنده بیار و نذار دستگاه واقعا شرایط بدیه. مشکلش فقط کورپوس ...

وقتی اومد دنیا عین‌یه بچه سالم‌

هی پرش داشت بردیم دکتر گفت برو نوار مغز 

دادیم گفت برو ام آر آی

دادیم گفت خیلی مشکلاتش شدید اصلا مغز نیست همش آب مغزیه

کلی دارو ضد تشنج

کلی کار درمانی 

فایده نداشت

خیلی زجر کشید بچم

ولی بعد از بدنیا اومدنش هر چی آزمایش ژنتیک ازش گرفتیم چیزی نشون نداد دکتر گفت گاهی جنین بدلایل ناشناخته تو شکم سکته مغزی میکنن که خونریزی می‌کنه و باعث از بین رفتن‌ یه سری قسمت‌های مغز میشه

ولی من خودم میگم چشم زخمه

فقط کورپوس کولاسوم نداره همه جاش طبیعیه سونو تشخیص نداد چون دور سرش تو حاملگی طبیعی بود برو طبیعی ...

طبیعی نمیتونم چون سزارین بودم قبلا.

تنها راهم سزارینه ک اونم باز زنده میاد بیرون.

نمیدونم واقعا چیکار کنم.شما اطرافیان مشکلی داشتین؟

طبیعی نمیتونم چون سزارین بودم قبلا. تنها راهم سزارینه ک اونم باز زنده میاد بیرون. نمیدونم واقعا چی ...

نه ما اصلا اطرافیان مشکل نداشتن فقط ما ..

عزیزم طبیعی میتونی بیاریا

بعد سزارین هیچ ایرادی نداره

کدوم شهر هستی

الکی دوباره شکمتو پاره نکن

نه ما اصلا اطرافیان مشکل نداشتن فقط ما .. عزیزم طبیعی میتونی بیاریا بعد سزارین هیچ ایرادی نداره ک ...

جفتمم چسبنده س خطرناکه واسه خودمم.

از همه طرف به بن بست رسیدم