بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 عنوان بچه ها کسی گوشی شیائومی ردمی نوت10 پرو داره اینجا؟اگه آره میشه بیاین یه لحظه 134 بازدید | 17 پست چطوره ازش راضی هستید؟کیفیت دوربینش چطوره؟ خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :) 1402/02/28 | 11:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 عالیه عالی مامانم داره قیمتش چی میدونی چنده؟ خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 عالی شما خودت داری؟میشه یه عکس ک با دوربینش گرفتی بذاری🥲کیفیتشو میخوام ببینم من گوشی خودم کیفیتش خیلی بده واسه همین میخوام عوضش کنم خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10868 مال من همین مدل اما 11 هست پارسال خریدم من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 مال من همین مدل اما 11 هست پارسال خریدم راضیی ازش؟کیفیتش چطوره؟ خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10868 راضیی ازش؟ کیفیتش چطوره؟ اره خوبه راضیم عالیه من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
آلوچه_درختی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 319 مال من نوت ۱۰ معمولیه ۱ سال خواننده خاموش بودم یهو دلم خواست عضو بشم❤️
بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 مال من نوت ۱۰ معمولیه چطوره؟کیفیتش خوبه؟ خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
آلوچه_درختی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 319 چطوره؟ کیفیتش خوبه؟ اره من راضیم ازش ۱ سال خواننده خاموش بودم یهو دلم خواست عضو بشم❤️
آسمونیزیبا عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 2606 برای دوستم همینه... خوبه راضیه میگه.. ولی اگه مشکل مالی نداری و پولش مهم نیست آیفون بگیر واقعا اون یکی دوستم ایفون داره هممون با گوشی اون عکس میگیریم واقعا کیفیتش یه سرگردن بالاتره.. ایفون ۱۲ داره
بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 من poco x5 دارم.بهم گفتن خیلی بهتره. عاشقشممم کیفیت دوربینش چطوره؟میشه ی عکسی ک باهاش گرفتی رو بذاری ببینم چجوریهعکس از هرچی دلت میخوادمیخوام ببینم کیفیتش چطوره؟ خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 برای دوستم همینه... خوبه راضیه میگه.. ولی اگه مشکل مالی نداری و پولش مهم نیست آیفون بگیر واقعا اون ی ... پول ندارم واسه آیفون12🥴💔 خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)