شما فرض کن کسی مهریش بالای صدتاس و دلش خوشه که اگر شوهرش خطایی کنه میتونه پدرشو دربیاره . خب اون شوهر همه حقوق رو داره . میتونه سالی به قول من و شما دو سکه بده و بگه زنمه طلاقش نمیدم یا .. در کل چون قانون به نفع مرداس حقوق قانونی اگر گرفته بشه خیلی بهتره. چون گاهی تو یه زندگی گرفتن مهریه هم ادمو خوشحال نمیکنه و فقط دلش میخواد از دست طرف خلاص بشه.
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
خلاص بشی بعدم به ریشت بخنده بگه طلاقش دادم بدون یه قرون اون که عذابش بیشتره بعدم همون پولی که ...
یه چی مهریه خوبه اونم اینه که اگر کمم باشه حتی بیست سکه باعث حرص خوردن طرف میشه اینکه طرف هر سال حتی یه سکه ام بده یادش میمونه چه غلطی کرده. در کل برای حرص دادنش خوبه😂.
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
پس درک نمیکنی تا ازدواج نکنی اونم سختیای که یه اذم معتاذ بهت میده نکشیدی نمیفهمی
به نظرتون یه معتاد داره مهریه بده آخرش میشه سالی یه دونه کلا بر اساس درآمد تعیین میکنن ولی واقعا ظلمه به زن اون قدر نمیشه زن بتونه مستقل بشه و زندگی بی منتی داشته باشه واقعا خیلی زن ها در این موارد مظلوم هستن برای همین مواردی بعد از طلاق به سمت صیغه شدن میرن چون واقعا تامین مالی شدن سخته . طلاقی که توش قرار از اینی که هستی بدبخت تر بشی فایده ای نداده بری خونه ی بابات همش منت سرکوفت حرف حدیث
اتفاقا معتاد دیدم ولی درجه معتاد بودن توی هر فردی فرق داره بعضی ها دارن میکشن بعضی ها دزدی می کنن میکشن معتادی که هر چی در میاره خرج عملش میکنه مهریه نمیده .اگر داشته باشه میده تازه پرو هم هست میره یکی دیگه هم میگیره الان آشنای ما معتاد بود کار میکرد خرج عملش رو در میاورد خرج خونه نمی داد طرف رفت طلاق گرفت مهریه ام نداشت رفت زندان. بعد یکی دیگه معتاد بود با بچه زنش طلاق گرفت رفت بعد مرده رفت یکی دیگه گرفت مهریه اون یکی رو هم داد. الان دوستم شوهرش معتاد بیکار خونه نشین دوستم تولیدی داره خرج زندگی میده میخواد طلاق بگیره مهریه هم نمیگیره بعضی از نداری معتادی طلاق میگیرن بعضی از بی آبرویی معتادی حالا شما میخوای از چه معتادی طلاق بگیرید؟