2777
2789

حدود سه هفته پیش باهاش بحثمون شد.شوهرم ماموریت بود شهر دیگه.زنداداشم زنگ زده بهش و کلی حرف زده پست سرم و کلی دروغ گفته.شوهرم اون موقع بهم چیزی نگفته بود تا من عصبی نشم و دعوا کش نیاد.تااینمه زنداداشم رفت شکایت کرد گفته من زدمش و پیشونیش پاره شده!!!!شوهرم که دید شکایت کرده گفت زنگ زد به من کلی چرند گفت درباره تو.

بعد تو کلانتری یه خانم مشاور حق رو به من داد ولی گفت من قاضی نیستم و هرچقد به زنداداسم گفت رضایت بده پرونده نره دادسرا اون زیربار نرفت و بازم کلی تهمت به منو مامانم زد.

خانمه گفت اگه به همسرت زنگ زده میتونی شکایت کنی.تو پیامک هم به مامانم گفته خاک برسرت بی ابروی بدبخت.

بنظرتون میتونم شکایت کنم تهمت زده پشت سرم؟من میخواستم تموم بشه بره و به دادگاه شکایت کشی نرسه ولی اون به همه زنگ زده جار زده و از شکایتش کوتاه نیومد

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

وای دده 

سلطیه که میگن ایشونه 👀

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا پیشونیشو کی پاره کرده؟ مگه پیشونی پاره میشه

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

یا خدااا رفته شکایت داداشت هیچی نگفته؟  

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
بعدظ به شوهرم پیام داده شمارتو یواشکی از گوشی شوهرم برداشتم یعنی گوشی داداشم

زندگیتو خراب نکنه خوبه اره من بودم بخاطر تکاسش ب شوهرم و پیامکش ازش شکایت میکردم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اوه اوه چه سلیطه  سرچه دعوا شده  واقعا پیشونیش تو دعوا پاره شده

نه بقران مجید.اونجا برا اون خانم مشاور ثابت شد حق بامنه‌احتمالا تو دادسرا هم بتونم ثابت کنم.ولی خانمه گفت هرچی تو دستته رو کن تا توی دادگاه بتونی اونو محکوم کنی.

من به حرمت داداشمو زندگیش دلم نمیخواست کار بیخ پبدا کنه ولی اون کوتا نمیاد.انقد تهمت زده به منو مادرم

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.