سلام، بچه ها شما تونستین کارت ورود به جلسه بگیرین؟من فارغ التحصیلم مدرسهٔ گفته ازسایت مای مدیو بریم ، ولی سایت مشکل داره ،من از والدین سایر میرم گزينه کارت نهایی میاد ولی باز نمیشه میگه اطلاعات یافت نمیشود، یکشنبه امتحان دارم، از گوشی کافی نت امتحان کردم نشد، رفتم اموزش پرورش گفت أگه نشد شنبه برو مدرسه از سایت سیدا میتونن کارت بگیرن، مدرسهٔ پیام میده میگه ما نمیتونیم خودتون باید امتحان کنید ،الان من چیکار کنم ،ممکنه این سایت خراب شده تا جمعه یا شنبه باز بشه؟
زیباترین لحظه ها شانسی نیستند،بلکه بدست خود ما ساخته میشوند...
من هنوز نرفتم امروز میرم کافی نت نشد مدرسه رو خراب میکنم رو سرشون الهی بمیرم ایشالله که پارسال نرفتم موندم هم اوضاعم بدتر شد هم مریضی گرفتم از دست این چیزا
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂
من گرفتم دقیقا تو مای مدیو کجاشو مشکل داری بگو بت بگم
واسه من وقتی میرم تو قسمت کارت امتحان نهایی میزنه اطلاعاتی یافت نشد
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂