2777
2789
عنوان

منم جای دخترتون کمک میخوام

699 بازدید | 63 پست

اول بگم من ی دختر ۱۷ ساله ام

سیمکارت ندارم مجبور به استفاده از این کاربری شدم

لطفا به خاطر سنم اذیتم نکنید که چرا تو سایتی من تو هیچ تاپیکی جواب ندادم و نمیدم

سالهاست مادرم و امسال پدرم رو از دست دادم

هیچ پشتوانه ای ندارم

دیگه چه دلیلی برای ادامه زندگی دارم؟

با چه انگیزه ای ادامه بدم

کمکم کنید

فکر کنید منم جای دخترتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ان شاء الله هرچه زودتر از این شرایط سخت رها بشی💙💔❤️

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
چه فرقی مبکنه هنوز مشخص نیست

😐 خب الان کجایی

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
مگه ماها تو این سایت چن سالمونه ک جای دخترمون باشی ؟؟؟ جای خاهرم نمیگی میگه دختر😂

دغدغه من زنده بودن و نبودنه

نیاز به صحبت با وسی رو دارم که جای مادری که هیچی ازش یادم نمیاد باشه

نه کسی هم سن و سال خودم یا یکم بیشتر

کم نیستن تو این سایت 

باید بگم تو ۹۸۱پست تو   تاپیکا گذاشتی

یکبار گفتم من وارد کاربری ی عزیزی شدم چون سیمکارت ندارم

هیچ کامنتی تاحالا از خودم نذاشتم

لطفا اگه کمکم نمیکنین سوالای جانبی هم نپرسین

منم کسیو ندارم ولی خدا پشتمه😌

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤