2777
2789
عنوان

دوراهی قلب و مغز ؟🙁🫀🧠

147 بازدید | 13 پست

بچه ها برای یکی از دوستام میپرسم 

حدودا چند سالی با یه اقایی درارتباط بوده و همو میخوان ، ولی دوستم تازگی فهمیده دوستای اون اقا دو سه بار بهش تری.اک دادن کشیده و اینم معتاد شده بعضی اوقات میره سراغش 🤦🏻‍♀️ 

حالا خود پسره اومده اعتراف کرده بهش گفته نرو بمون پام ترک میکنم و....

از یه طرفیم دوستم میگه چنجا پرسیده گفتن فرد معتاد دوباره برمیگرده سمت اون مواد 

از طرف دیگه واقعا همدیگه رو میخوان 

ولی اگه خانواده دختره بفهمن حتی قبلا هم همچین چیزی بوده صد در صد پسره رو رد میکنن

خیلی کمک میخواد روحیه جفتشون داغون شده از دست این رفیقای نابابش 😞 بنظرتون چیکار کنه ؟ 

دختره ۲۰ سالشه 

پسره ۲۴ سالشه 

ایح نلایک  وزن اولیه ۸۹💀 هدف اول ۸۵✅، هدف دوم 81 ✅، هدف سوم ۷۸ ✅ هدف چهارم ۷۵🚧

پسره کم سن و ساله

دوستت یه مدت صبر کنه ببینه درست میشه یا نه

توی این مدت هم سعی کنه وابستگیشو کم کنه 

اعتیاد شوخی بردار نیست 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره کم سن و ساله دوستت یه مدت صبر کنه ببینه درست میشه یا نه توی این مدت هم سعی کنه وابستگیشو کم ک ...

اره منم همینو گفتم بهش که صبر کنه 

هرچند وقت بفرسته ازمایش ببینه واقعا تو ترکه یا نه 

اره منم همینو گفتم بهش که صبر کنه  هرچند وقت بفرسته ازمایش ببینه واقعا تو ترکه یا نه

معمولا با چند بار کشیدن معتاد نمیشن ولی اگه خود پسره گفته معتاد شده که ...خیلی بده اینجوری

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
تریاک که خودم 2 باری کشیدم نسبت به مواد مخدر های دیگه خیلی کمتر وابسته میکنه، اما در کل آدم معتاد اه ...

ممکنه بتونه دیگه سمتش نره ؟

ابنم میگفت پسره گفته فقط وقتایی که تو جمع دوستاش بوده کشیده 

اره واقعا یه ریسکه🥲 در هردو صورت جفتشون اذیت میشن 

ممکنه بتونه دیگه سمتش نره ؟ ابنم میگفت پسره گفته فقط وقتایی که تو جمع دوستاش بوده کشیده  اره ...

آره اگه بخواد چرا نشه، موادی مثل هروئین یا شیشه ترک کردنش خیلی سخته 

اگه راست گفته و تریاک واقعا کشیده میتونه اما خب معمولا خود افراد نمی‌خوان که بزارنش کنار 

معمولا با چند بار کشیدن معتاد نمیشن ولی اگه خود پسره گفته معتاد شده که ...خیلی بده اینجوری

گفته فقط تو جمعای دوستام کشیدم من نمیدونم زیاد بوده یا نه🤦🏻‍♀️

ولی یبار مامان پسره باهاش دعواش میشه به پسرش میگه بچه بقیه سر به راه بچه من معتاد سر همین دوستم جویا شده که قضیه چیه پسره بهش گفته 

آره اگه بخواد چرا نشه، موادی مثل هروئین یا شیشه ترک کردنش خیلی سخته  اگه راست گفته و تریاک واق ...

اها خب پس ایشالا ارادشو داشته باشه 

تو ازمایش مشخص میشه ؟

برای اینکه بفهمه واقعا راست گفته فقط تریاک بود راهی میدونی ؟

مرسی از راهنماییت ❤️

اها خب پس ایشالا ارادشو داشته باشه  تو ازمایش مشخص میشه ؟ برای اینکه بفهمه واقعا راست گفته فق ...

فکر نکنم راهی باشه که بفهمین واقعا تریاک کشیده یا نه 

برای آزمایش هم والا هزار تا راه هست الان که جواب منفی بشه، مگه اینکه توی عمل انجام شده قرارش بدن، نگن بهش که میخوایم آزمایش بگیریم 

فکر نکنم راهی باشه که بفهمین واقعا تریاک کشیده یا نه  برای آزمایش هم والا هزار تا راه هست الان ...

اها باش مرسی عزیز