2777
2789
عنوان

ختنه

227 بازدید | 11 پست

سلام .دوستان من از ختنه کردن پسرم میترسم .سه ماهشه اکه میرم بزارم هفت سالگی ببرم بده به نظرتون ؟ چه قدر معمولا بیتابی داره ؟چطوری بغلش کنم که به اونجاش ضربه وارد نشه ؟ اکه شیر رو نگییرع از گشنگی بیهوش نمیشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر چه زودتر ببر من پسرم رو ۴ ماهگی بردم .کلی گریه کرد و یکمی متوجه میشد ولی بچه های یکی دوماهه که میومدن کمتر گریه میکردن کمتر متوجه میشدن .بچه گناه داره .در مورد بغل کردن هم باید حالتی که بچه تو بغل هست طاق باز مثل گهواره ای اونجوری بغلش کنی نباید اصلا بشینه .بی طاقتیش تا وقتی هست که جیش بکنه اولین جیشش رو که بکنه اروم تر میشه .شیرشم میخوره اونوقت

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

من پسرام دوماهگی بردم تازه بخیه ای بود برا شیر فقط بغلشون میکردم تو خونه همش باز بودن ن مائ بی بی ن شلوار هیچی طفلکا ک نمیتونستن چهاردست و پا برن همش دراز کشیده بودن دیگه  خیلی راحت بود 

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

منم پسرم رو ۲۰روز پیش بردم فقط همون لحظه ختنه گریه کرد تا ۲ ساعت هم بی قراری کرد که با ماشین دورش می‌دادیم آرومتر میشد بعدشم با شیاف آروم شد و خدا رو شکر. بخیر گذشت 

الان بهترین زمانه

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 
عزیزم هر چه زودتر ببر من پسرم رو ۴ ماهگی بردم .کلی گریه کرد و یکمی متوجه میشد ولی بچه های یکی دوماهه ...

اکه جیش نکنه یعنی ایرادی داره ؟ اکه شیشه رو نگیره چیکار کنم یا هرچی ازومش کنم آروم نشه شما چیکار میکردین مدفوع کرد چیکار کنم اصلا پوشکش هم بکنم یا نه .گاهی غلت میزنم به اونجاش صدمه نمی‌رسه اینطوری 

اکه جیش نکنه یعنی ایرادی داره ؟ اکه شیشه رو نگیره چیکار کنم یا هرچی ازومش کنم آروم نشه شما چیکار میک ...

عزیزم من اتفاقادیروزصبح بردم به روش جراحی تاظهرگریه کردبعدمسکن دادم خوابیدشبم ادرارکردالان خوابیده ببردیرمیشه من ۵ماهشه حلقه گفت نمیشه نراحی کردم اگه دیربشه حلقه جواب نمیده ها

فقط خدا❤️❤️❤️
عزیزم من اتفاقادیروزصبح بردم به روش جراحی تاظهرگریه کردبعدمسکن دادم خوابیدشبم ادرارکردالان خوابیده ب ...

سلام منم امروز بردم پسرمو شما فقط پوشکشو هرچند ساعت عوض میکنین؟ از دستمال مرطوب هم استفاده می‌کنی 

سلام منم امروز بردم پسرمو شما فقط پوشکشو هرچند ساعت عوض میکنین؟ از دستمال مرطوب هم استفاده می‌کنی&nb ...

عزیزم ببخش پیامت روالان دیدم به سلامتی مبارکه من هی چک میکنم خرابکاری کنه عوض میکنم یه پمادم داده اونومیزنه سرالتش  دکترم بعدیه روزیعنی دیروزبردم چک کردگفت دوروزدیگه میتونی ببری حموم  بیاپانسمانش روعوض کنم شمااگه حلقه ای راحت تره 

فقط خدا❤️❤️❤️
اکه جیش نکنه یعنی ایرادی داره ؟ اکه شیشه رو نگیره چیکار کنم یا هرچی ازومش کنم آروم نشه شما چیکار میک ...

عزیزم جیش میکنه .چون نمیتونه ادرارش رو طولانی نگه داره بی اختیار ازش میریزه .ولی اولش که احساس ادرار بهش یکم دست میده میترسه که ادرار کنه چون سوزش داره یکم ممکنه جلو ادرارشو بگیره و به خاطر همین هی گریه میکنه ولی بعدش ادرارش که زیاد میشه بی اختیار میریزه و البته با گریه زیاد بعدش بچه اروم میشه .

پوشک هم همونجا بلا فاصله بعد ختنه بهت میگن که ببند ولی شل تر ببند .مدفوع هم ربطی نداره که میکنه .بعد بهش چن تا دارو میدن واسه درد و عفونت اینا فک کنم .بعد پماد میدن که باید به زخمش بزنی .یه سرم شستشو هم میدن که بعد عوض کردن پوشک به زخمش میزنی .اگر به روش حلقه باشه بعد چن روز باید تو لگن ابم بچه رو بزاری .

برای بیقراریشم به حالت طاق باز بچه رو بقل میگرفتم با دوتا دستم مثل زمان نوزادی که تازه به دنیا میاد بچه رو بغل میگیری اونجوری .بعد بغل میگرفتم راش میبردم یکم اروم میشد .سختیش دو روز اوله

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘