2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام مهمه ناراحت هم میشم

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!

فقط بخند 

من یکیه هی ایرادای الکی میگیره ازم😕حتی اخمم میکنم میگ چرا ایطور اخم میکنی باید بری بوتاکس😕خط اخمت موقع اخم نیوفته 

من اصلا خط اخم ندارم

احب نفسک اولا❤️ اول خودتو دوسداشته باش💞🤫

اعتماد بنفسم بالاس ..هرکی ایراد بگیره با جون و دل میپذیرم و راه اصلاحشو پیش میگیرم یا بشناسم اخلاقیات طرفو بدونم رو حساب بد ذاتی خودش گفته اهمیت نمیدم ...ولی ولی ولی 

نمیدونم چرا مادر شوهرم فقط میتونه اعتماد بنفس منو بیاره پایین نتونستم دلیلشو بفهمم ☹️

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
اعتماد بنفسم بالاس ..هرکی ایراد بگیره با جون و دل میپذیرم و راه اصلاحشو پیش میگیرم یا بشناسم اخلاقیا ...

منم ی دوست دارم همش ایطوره😕من واقعا قیافع خوشگلی دارم ریزه میزه وظریفم همش میگ تو میترشی😂🤣پسرا ذنبال قد بلندن 

منم میگم بررم مهم نی پسرا ذنبال چین

خوب   تو هم بگو    بنظرم نیازه تو چشمتو عمل کنی آخه همه چیو بد میبینی

خودش هیوی ندارع عکسشم یبار دیدن کاربرا واقعا اصلا خوشگل نیست معمولیه بعد از همه ایراد میگیرع دریغ از ذره ایی عقل

من یکیه هی ایرادای الکی میگیره ازم😕حتی اخمم میکنم میگ چرا ایطور اخم میکنی باید بری بوتاکس😕خط اخمت ...

اون تو زندگی قبلیش ایینه توالت بوده 🤣

اینو بگو لال میشه دیگه

نیستمتون ، نه همتون بیشترتون
اون تو زندگی قبلیش ایینه توالت بوده 🤣 اینو بگو لال میشه دیگه

یعنی دیگ منو کشتهههههه هی میگ ریزی کوتاهی دیه چیزی نداره نمیتونه از قیافم ایراد بگیرع اینو میگ😂منم گفتم مشگلیی ندارم با ای موضوع چرا هی میگی کشتیم

خودش هیوی ندارع عکسشم یبار دیدن کاربرا واقعا اصلا خوشگل نیست معمولیه بعد از همه ایراد میگیرع دریغ از ...

چیی بگم از این آدما زیادن 

تحویل نگیر     اتفاقادپیشش خوشتیپتر و خوشگل تر برو

چیی بگم از این آدما زیادن  تحویل نگیر     اتفاقادپیشش خوشتیپتر و خوشگل تر برو

ارع اینا ذاتشون بده 

یاد باید گرفت تا وقتی کسی ازت نظر نخواسته نظر ندی 

این هیییییییی از همه ایراد میگیره نمیدونم چشه