2777
2789

لطفا نیاید فاز روشنفکری بردارید اگ نداری پوشک بخری چرابچه دارشدی نه خیر ندار نیستم ولی این هزینه رو میتونم برای چیزای دیگ کنم خیلی زوره هفته ای۱۵۰  میخام ببینم راهکار یا روش اقتصادی تری ندارین ؟؟ مشما دکمه دارخریدم با پوشک ک بینش بزارم دیدم مشما پلاستیکه بچه عرق میکنه استقادع نکزدم پوشک عم قیمتش فرق زیادی نداش حساب کزدم دونه لی هزار کمتر نیشد از مای بی بی

شلوار مچی بپوشون پای بچع😂👌🏻🤦🏻‍♀️

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این مورد صرفه جویی کردن توجیهی نداره به نظرم🤔

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

عزیزم همون پوشک بخر بخدا نخری خودت و تو زحمت بندازی پولشم نمیفهمی کجا خرج کرده یه عده نریزن سرم تجربه خودم بوده میگم من همه چی میخرم باور دارم و اعتماد دارم روزی دست خداست بخدا اصلانم لنگ نمیمونم 

پوشک دکمه دار رو اگه زود به زود عوض کنی عرق نمیکنه 

داخلش هم حوله مخصوص بذار 

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤