2777
2789
عنوان

چرا همه میگن خودکشی بده؟

231 بازدید | 21 پست

برای کسی مثل من که چیزی واسش نمونده، چرا بده؟ کل توان و انرژیم داره صرف چیزی میشه که دوسش ندارم. نه امید و ارزویی واسم مونده نه شادی. نمیفهمم چرا هنوز دارم زندگی میکنم. 

میخوام تمومش کنم. نمیدونم کی شاید همین روزا 

فقط میدونم که دیگه نمیتونم اینطوری ادامه بدم. 

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋

انتظار داری تشویقت کنن؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بده الکی یه خانواده رو عذادار کنی

که چی بشه

البته آدم یه جاهایی نمیتونه واقعا ادامه بده

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اگر اینطور باشه که الان چندین میلیارد آدم بایستی خودکشی میکردن

انسان ها توی رنج آفریده شدن، تحملتو ببر بالا، والا هر کدوممون یه درد و بدبختی هایی توی زندگیمون داریم 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

چون همیشه خدایی هست که به وقتش تلافی می‌کنه برات...منم مادرم ترکم کرد تو هفت سالگی....پدرم معتاد و تو خیابون و زندان...پیش مادربزرگ و پدربزرگ تو شرایط بد مالی...چقدر از طرف پدر بزرگ و مادر بزرگم اذیت شدم....اما خدا کسیو گذاشت جلوم که همه درد هامو یروزه با اومدنش خرید...الانم که با مادر شدنم دارم احساس خوشبتختی میکنم.

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

تو فقط به یکی مثل خودت نیاز داری...که شنونده باشه برات

امضات میگه شنونده خوبی هستی پس میدونی از بیرون به مشکلات کسی نگاه کنی میتونی کلی توش راه حل ببینی و اینکه از بیرون چقدر مشکلات کوچیک تر و قابل حل تر هستن