پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1783 عنوان میخوام خاننده شم 96 بازدید | 10 پست دخترم صدام خوبهچیکار کنم؟چی تو پیجم بزارم ک هم مخاطب پسند باشه هم نکننم تو گونی دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! 1402/02/28 | 01:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دایکی_آریو عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1735 برو خارج در هر صورت بخونی میری تو گونی مِن کوردِم نَوَهی مَردِم رولَهی کاوَهی آسِنگَرِم ✌️. لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی از ایران..لطفا امضا کنید https://www.karzar.net/visa
انجلیاجولیییی عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 9034 تمام دنیا یک طرف تو یکطرف مهستی رو بخون پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید با تشکر😁 یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم اخ😌
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1783 برو خارج در هر صورت بخونی میری تو گونی یعنی اگه بخونم بزارم تو پیجم میکننم تو گونی؟ دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
دایکی_آریو عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1735 یعنی اگه بخونم بزارم تو پیجم میکننم تو گونی؟ بله بخصوص اگه بی حجاب باشی مِن کوردِم نَوَهی مَردِم رولَهی کاوَهی آسِنگَرِم ✌️. لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی از ایران..لطفا امضا کنید https://www.karzar.net/visa
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1783 خواننده عزیزم خیلی چیزارو وقتی تایپ میکنم اینجوری مینویسم مثلا خاستم خاستی مرسی که بهم یاد دادی ولی🥴😂 دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1783 بله بخصوص اگه بی حجاب باشی پ چجوری بعضیا میزارن کاریشونم ندارن😐 دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
آشپز_باشی_هستم عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 6199 عزیزم خیلی چیزارو وقتی تایپ میکنم اینجوری مینویسم مثلا خاستم خاستی مرسی که بهم یاد دادی ... من زمان مدرسه سر املای خواست یه نمره ازم کم شده بود واسه همین همش مراعات میکنم🤣
english_teacher_zone عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 11141 توی تصویر نباشه صورتت مثلا از گردن به پایین بگیر یا عینکی کلاهی چیزی بزن