2777
2789
عنوان

کیا زایمان طبیعی راحتی داشتن

9286 بازدید | 19 پست
من سر دخترم زایمان سختی داشتم و واسه دومی مرددم میخوام ببینم اصلا میشه راحت طبیعی زایمان کرد؟
من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریحانه منم میخوام همونو بدونم،همسایمون تعریف میکرد میکفت دومیشو رفته مطب بدونه وقتش کی هس همونجا در عرض یه ربع زاییده
من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.
من زایمانم راحت بود ولی همش خواست خدا بود دو ساعته زایمان کردم
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
مامی یلدا منم واسه چکاب رفتم بیمارستان گفت ٧ سانت شدی باید بستری بشی اصلا امادگی نداشتم ولی دیگه تو کار انجام شده قرار گرفتم
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
کاری نکردم، هفته،37 کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان آمپول فشار،زدن، سه ساعت بعد دخترم اومد بغلم، سه تا هم بخیه خوردم و تا صبح هم با شوهرم دردل کردم و خاطره گفتیم و کمک کرد نی نی رو شیر بدم
تا منظورتون چی باشه ..... اگه کسی آستانه تحمل دردش خوب باشه خوب میتونه تحمل کنه و راحتتره ه اما یکی از اقوان ما تا لحظه خروج بچه اصلا هییییییچ دردی نداره که اینا استثنا هستن اما در کل بستگی داره به اینکه چقد بتونی تحمل کنی ماما من میگفت اگه جیغ و داد کنی تحمل نکنی درد بدتر و شدیدتر میشه من دچ تا زایمان طبیعی داشتم که هر دو تاش کلا سه تا چهار ساعت طول کشید یعنی از لحظه شروع درد ها تا زایمان و بخیه و اینا
مامی یلدا اگه موقع زایمانت باشه و دردات کمی منظم باشن شربت زعفرون و دوش آب گرم خیلی زایمانو راحت میکنه زیر دوش آب گرم کمرتو به سمت لگن ماساژ بده به تسریع زایمان کمک میکنه