2777
2789
عنوان

دلتنگی

90 بازدید | 15 پست

سلام شبتون بخیر 

یه چیزی یه مدت خیلی زیاده اذیتم میکنه 

من دو ساله رل زدم و لانگ دیستنسیم فعلا 

پسر خوب و وفادار و کاری ای هست 

دوستمم داره 

ولی یه مشکلی هست 

اونم اینه ک باهام وقت نمیگذرونه 

تایم نمیزاره برام 

مثل بقیه سوپرایزرم نمیکنه 

یهویی پیام نمیده 

دیر ب دیر جواب پیامامو میده 

منم امسال کنکوریم و خب این رفتارش تاثیر میذاره روم ک حس کنم نمیخوادم 

چجوری میتونم غیر مستقیم دلتنگش کنم 

یا کاری کنم مدام بهم فکر کنه و باهام در ارتباط باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بهت میگم سعی کن بودونبودش برات مهم نباششه کسی ک بخاد تورو برات تایم میزاره نزار ذخیره باشی براش& ...

یعنی ذخیرم الان؟

اخه خودش ک میگ زیاد دوستم داره و باهامم خوب بوده همیشه 

ولی مثلا نمیگه بیا حرف بزنیم یا زنگ بزنه و اینا

یعنی ذخیرم الان؟ اخه خودش ک میگ زیاد دوستم داره و باهامم خوب بوده همیشه  ولی مثلا نمیگه بی ...

حرفو همه میزنن حرف زدن راحته عملش سخته تو اگه میخای وابستت بشه سعی کن جوری رفتارکنی که بفهمه به خودت خیلی اهمیت میدی بچسب به کنکورت مردا وقتی ببینن زن برای خودش هدف داره و وابستشون نیست بیشتر ترغیب میشن 

یعنی ذخیرم الان؟ اخه خودش ک میگ زیاد دوستم داره و باهامم خوب بوده همیشه  ولی مثلا نمیگه بی ...

باهمین چیزا گول خوردم و پنج سال از زندگیم و طلایی ترین تایمم که زمان کنکور بود پای یه ادمی گذشتم که فقط تو حرف دوسم داشتو جونشو برام میداد دریغ از یکم عمل فقط تو حرف دلتنگ بود ولی یبار نخاست واسه گرفتن دستام بیاد پیشم منی که بال بال میزدم واسه بودنش واسه دیدنش

حرفو همه میزنن حرف زدن راحته عملش سخته تو اگه میخای وابستت بشه سعی کن جوری رفتارکنی که بفهمه به خودت ...

عاره درسته 

من اشتباه میکنم ک زیادی اهمیت میدم بش

باهمین چیزا گول خوردم و پنج سال از زندگیم و طلایی ترین تایمم که زمان کنکور بود پای یه ادمی گذشتم که ...

الهی میفهمم🥲🥲🥲

مثل خود من 

الان در چ حالی 

کنکورت رو خوب دادی؟

الهی میفهمم🥲🥲🥲 مثل خود من  الان در چ حالی  کنکورت رو خوب دادی؟

نه کنکور به شدت بد دادمو  الان سه ساله از اخرین باری که پیام دادم بهش میگذره میدونی انگار تمام اون مدت تو خواب بودم الان ک برمیگردم میگم ینی همه این ساده بازیا رو من کردم باورم نمیشه