2777
2789
عنوان

دندون پزشکی یا داروسازی؟

230 بازدید | 19 پست

من کنکوریم و بین دندون  و دارو گیر کردم

به هر دوتاش علاقه دارم اما درامدشم برام مهمه نمی دونم چیکار کنم😢😕

اگه کسی اطلاعی داره از درامد یه داروخونه یا یه دندون پزشک یا توصیه خاصی داره بهم بگه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندون بعدش تخصص جراحی فک و صورت عزیزم مطمئن باش موفق تری

دادروسازی باید کلی ستاره جمع کنی تا بتونی مثلا ی شهری مثل کرج یا تهران داروخونه بزنی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

براساس علاقه بخوام بگم داروسازی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من اگر يك بارديگه فرصت دلشتم درس بخونم قطعا داروسازميشدم

چرا؟ 

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

من شخصا دارو دوست دارم

ولی درآمد دندون بیشتره

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
یه مشکل دیگه عم هست  اگه روزی خواستم مهاجرت کنم دندون بورسیه نمی کنن اما دارو می کنن و واقعا م ...

داروساز بورسیه فول فاند میکنن؟ 

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
دندون بعدش تخصص جراحی فک و صورت عزیزم مطمئن باش موفق تری دادروسازی باید کلی ستاره جمع کنی تا بتونی ...

از نظر درامدی کدوم بیشتره؟ من شنیده بودم سود خالص صاحب داروخونه خیلی زیاده و قابل مقایسه با دندون نیست

از نظر درامدی کدوم بیشتره؟ من شنیده بودم سود خالص صاحب داروخونه خیلی زیاده و قابل مقایسه با دندون نی ...

عزیزم‌اکثر اطرافیانم‌یا جراحن یا دندونپزشک

البته درس نخونشون منم ولی بگذریم😂😂

دندونزپشکا خیلی سریعتر به درامد‌میرسن

داروسازها تا زمانیکه ستاره جمع کنن بتونن داروخونه بزنن سنشون میره بالا

همسر دختر خالم جراح فک و صورته کنارش کلینک زیبایی و لیزرم‌داره

بعضی وقتا نزدیک ۳م درامدشه ماهانه😃😃 از دندون رفته جراحی فک وصورت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم