2777
2789
عنوان

بنظرتون عکس رنگی برای من لازمه؟؟

69 بازدید | 10 پست
سلام به همگی من تا حالا دو بار باردار شدم ولی هر دو بار سقط شد الان دکتر برام عکس رنگی نوشته بنطرتون لازمه آخه من ک دو بار باردار شدم مشکل لوله رحمی نباید داشته باشم ک گیج شدم
لطفا برای مامان شدن من یه صلوات بفرستید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم عکس رنکی خیییلی خوبه حتما انجام بده خودش یه جور راه درمانه لوله ها رو تمیز میکنه من خودم بعد عکس رنکی بعد 3 سال و نیم نازایی باردار شدم
خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
عکس رنگی سپتوم رحم تک شاخ دوشاخ چسبندگی قوس رحم و مشکلات دیگه ای رو بررسی میکنه که عامل سقط هستن فقط لوله ها بررسی نمیشن
ضمن اینکه کورتاژ احتمال چسبندگی و بسته شدن لوله ها رو زیاد میکنه. حتی بقایای جنینی و سقط خودبخودی هم ممکنه باعث عفونت و چسبندگی بشه
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ممکنه فرم رحمت باعث سقط شده باشه و اگه کورتاژ کردی بعدش چسبندگی میاره

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
ممکنه چسبندگی یا فیبرومی چیزی داشته باشی...... یا فقط یکی از لوله ها باز باشه.......... بگیری ضرری نداره خیالت راحت مبشه ولی خب با دو بار بارداری معلومه لوله هات بازن
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود