2777
2789
عنوان

گروه لاغری میخوام

128 بازدید | 10 پست

سلام خانما اگه گروهی یا تاپیک کاهش وزن میشناسید میشه معرفی کنید.ممنونم🙏

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
کاربر خزان_نارنجی رو سرچ کن

ممنون عزیزم🌹

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربر خزان_نارنجی رو سرچ کن

امضا تو خوندم خیلی ناراحت شدم😔

روح مادرتون شاد🌹

امضا تو خوندم خیلی ناراحت شدم😔 روح مادرتون شاد🌹

ممنون

خدا عزیزانتو برات حفظ کنه😘

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من تازه رفتم یکیش خوبن بچه ها

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

منم هربار امضاتونو میبینم میخونمش ،روحشون شاد وخدابه شماهم صبربده

قربون قلب مهربونت بشم

مرررسی عزیزم.

خدا عزیزانتو برات حفظ کنه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔