2777
2789

عریزم منم نامزدم و توعقدم دو سال و نیمه ازدواج کردم یه شبم نموندم بمونی احترامت کم میشه و ازت انتظار هر کاری رو دارن برو شبم نمون در حد ظرف شستن فقط کمک کن حتی اشپزی هم نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفری چند تا پست بذارید لطفا ثواب داره میای تو تاپیکم سبزی پاک کنیم ؟ میای تو تاپیکم سبزی پاک کنیم ؟ میای تو تاپیکم سبزی پاک کنیم ؟ https://www.ninisite.com/discussion/topic/11107740/نی-نی-سایتیا-بیریزن-اینجو-جاست-غیبت-کنا-بیاین-راجع-به-عالن-و-آدم-غیبت-کنیم?postId=291311054https://www.ninisite.com/discussion/topic/11107740/نی-نی-سایتیا-بیریزن-اینجو-جاست-غیبت-کنا-بیاین-راجع-به-عالن-و-آدم-غیبت-کنیم?postId=291311054https://www.ninisite.com/discussion/topic/11107740/نی-نی-سایتیا-بیریزن-اینجو-جاست-غیبت-کنا-بیاین-راجع-به-عالن-و-آدم-غیبت-کنیم?postId=291311054میای تو تاپیکم سبزی پاک کنیم ؟

نمیدونم فقط طلاق

من دوران عقدمون مادرشوهرم‌باد میکرد برام ناراحت میشد پیش پسرش بخوابم

شوهرم‌یک شب در میون میومد خونه ما میموند

یکبار روز پدر بود شوهرم منو برد خونشون منم کادو الیزابت وگل برای پدرشون گرفته بودم‌شامم که خوردیم عین خرررر به تمام معنا‌ عین خاکبرسرا دقیقا رفتم اشپزخونه تموم ظرفارو شستم اونم اولین باری که رفتم خونشون🙄🫤🫤🫤

وبعدشم میخواستیم بمونیم مادرشوهرم اینقدرررر باد کرد وحشتناک اصلا نمیشد باهاش حرف زد جواب نمیداد.

منم دیگه نرفتم تااااا خوده مادرشوهرم بعد از ۱۱ روز مجبور شد زنگ بزنه بگه بیا شب.😂

از من با ده سال زندگی پذیرا باشین خونه مادرشوهر نمونین شب وهم اینکه کار کنین مثلا بذارین لب اپن یه توک پا تو اشپزخونه ولی حداقل تو عقد دست به ظرفشویی نزنین

برای خودتون ارزش قائل باشین😍

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

من بهمن عقد کردم هنوز خونشون نخوابیدم چون با همسرم و پدرش هم همکار هستم دوست ندارم از اونجا برم سرکار

فقط تعطیلات عید ده روز با هم مسافرت بودیم با پدر و مادر همسرم

اونجا سه چهارباری غذا پختم جارو اینا زدم با کمک همسرم

ولی خونشون در حد مهمونی رفتن کمک میکنم و همسرم فقط اتاقش و میذاره من تمیز کنم تنبل شده از بعد عقد

ما رسم نداریم تو دوران عقد دختر و پسر شب خونه هم بمونن 

مثل اینکه خوب نمیدونن 

حتی یه بار به مامانم گفتم اونی که عقد کرده زن و شوهره دیگه گفت نخیر نامزده ما میگیم نامزد

احتمالا منظور از این حرفش این بود که نباید تا میرن سر خونه زندگیشون با هم بخوابن

ولی در هر حال دو طرف رسما قانونا و شرعا زن و شوهر هستن حالا از نظر عرفی بعضی جاها میگن هست بعضی جاها میگن نیست🤷‍♀️

من خودم که فکر میکنم میبینم خوشم نمیاد برم

دلیلی نداره پاشی بری کارای مادرشوهرتو کنی سنگین برو سنگین بیا

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 

منم راهم حدوددوساعت بود یه هفته میموندم خونه شون البته خواهرم هم توی همان شهربود روزهاخانه خواهرم بودم شباشوهرم کارمیومدمرامیبردخانه خودشان انجاهم می خوابیدم وای کاش هرگزنمیخوابیدم هرگز.چقدزشت بوده من سنم کم بوده نمی فهمیدم کارم زشته.البته این خانواده بعیدنبود ولی کاش نمیموندم خانه شان هم شلوغ.