2777
2789
عنوان

تجربه‌ی زخم معده

1693 بازدید | 12 پست

بچه ها کسیو داشتید زخم معده داشته باشه؟

درمانش چقدر طول کشیده؟

چکار کردن ک خوب شدن؟

تو روخدا اگه تجربه ای دارید بگید😩

پروردگارا!قلب مرا به آن‌چه برای من نیست وابسته مگردان✨🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا داشتم ولی اصن خودم متوجه نشدم یبار نمیدونم پیش چ دکتری بود رفتم گفت زخم معده داری نمیدونم چ ...

والا زخم معده خیلی بده تاجایی که من شنیدم

من خودم مشکل معده دارم هربار میمیرم و زنده میشم 

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹
زخم معده اصن چجوریه نمیدونم ک😐

من شوهرم زخم معده گرفت بعد بدنش خون دفع کرده یعنی کم خونی بدی گرفته ضعف داره بدنش معده اش هم درد میکنه حالش خوب نیست 

من شوهرم زخم معده گرفت بعد بدنش خون دفع کرده یعنی کم خونی بدی گرفته ضعف داره بدنش معده اش هم درد میک ...

ااخه من الان کم خونی خیلی شدید دارم بلند میشم سرم گیج میره ک بیفتم خودم ب دیوار میگیرم

از دلایلش میتونه باشه؟ 

ااخه من الان کم خونی خیلی شدید دارم بلند میشم سرم گیج میره ک بیفتم خودم ب دیوار میگیرم از دلایلش می ...

اگه جای زخمت خونریزی کرده باشه ممکنه مال همون باشه

باید داشته و نوشابه ترشی و مواد اسیدی به هیچ وجه نخوری پیگیرش شو خدایی نکرده تو درد سر نری

ببخشید اما اگه رنگ مدفوعت خیلی تیره باشه یعنی خون داری دفعه میکنی

اگه جای زخمت خونریزی کرده باشه ممکنه مال همون باشه باید داشته و نوشابه ترشی و مواد اسیدی به هیچ وجه ...

وای راس میگی😐 جدیدا میگفتم حتما ی مشکلی دارم رنگ مدفوعم تیره هست. تا چیز ترش میخورم بین قفسه سینم درد میگیره

چن وقت پیش رفته بودم پیش دکتر ازمایش هم انجام دادم ولی نگفت زخم معده دارم فقط گفت کم خونی و ویتامین ...

ی آزمایش بده برات بنویسن فقطططط فاکتورای خونی باشه بعد اگه خیلی پایین بود مثلا همو گلوبین باید بین۱۳تا ۱۷ باشه تو کمتر بود برو پیش دکتر گوارش بهش نرسی دور از جونه تو میشه سرطان خدایی نکرده منم برا همین نگرانم