2777
2789

جنینم ۳۸هفته و دوروزه

میگن پسر تا لحضه اخر میمونه تو شکم!!!راسته؟؟؟؟؟

امروز ۲۷ اردیبهشته

سونو ۴ خرداد تاریخ زایمان زده

طبیعی هم هستم

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم دوست دارم زودتر بیاد

دیگه خسته شدم از این حالت

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
من وقیقا ۳۸هفته و دوروز بود دنیا اومد😍چرت میگن عشقم😁😂 اتفاقا من شنیدم پسرا زودتر میان ولی بازم چر ...

دلم میخواد این دوران پر استرس زودتر تموم بشه

شما ختنه کردین بدنیا اومد؟؟؟

نميدونم ولي من ٤٠رو هم تموم كردم ٤١رفته بودم ٥روز بود بدنيا اومد

یعنی طبق سونو ان تی شد؟؟؟؟؟

ان تي ٧م نوشته بود من ١٠م زايمان كردم البته دير رفتما منتظر درد زايمان شدم ولي. دير رفتم سزارين اور ...

خب منم دقیقا منتظر درد زایمانم

یعنی باید زودتر برم؟؟؟؟

دلم میخواد این دوران پر استرس زودتر تموم بشه شما ختنه کردین بدنیا اومد؟؟؟

تموم میشه گلم .بعدا با عشق ازین دوران پر استرس و وقتی تو شکمت بود یاد میکنی 😍من سه ماهش بود ختنه کردم تو بیمارستان خصوصی خیلیم راحت بودو زود خوب شده توام زودختنه کن نزار دیربشه به حرف بقیه گوش نکن ک زود ختنه کنی بده و ازین مزخرفات😒هرچی زودتر هم خودت همه بچه راحت تر و بهتر😊😘

خب منم دقیقا منتظر درد زایمانم یعنی باید زودتر برم؟؟؟؟

برو ب نظرم

من از شبش دردام شروع شد٥صب ديگه لخته خون ديدم ترسيدم رفتم گفتن ٤سانت بازي

يكي دوساعت اونجا بودم دكتر اومد معاينه كرد گفت بچه مدفوع كرده سريع بردنم عمل شدم

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌