2777
2789
عنوان

اینقد گریه کردم که چشام خشک شده😭

182 بازدید | 8 پست

بچه ها من ۳۲ سالمه،چند روزه با دختر خواهرم که بیرون میریم که املاکی ها خونه نگاه کنه بهم میگن مادرشی(۸ سال ازش بزرگ‌ترم ).اولا رو خودم نمیذاشتم ولی امروز که یه نفر دیگه گفت دارم دق میکنم😓احساس میکنم پیر شدم،خییلی حس بدیع،از بس گریه کردم قلبم درد میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شاید دختر خوهرتون خیلی بیبی فیسه ربطی به سن شما ندارم شاید اون سنش خیلی کم میزنه همه فک میکنن مادرشون هستین

من یه زن منتظرم ،منتظری نی نی کوچولوی که خدا بهم بده ،دوس دارم اولین باری که صدای قلبش و می‌شنوم و تجربه کنم بوی خوب نوزادمو زیر بینیم حس کنم دستاشو و بگیرم و راه رفتن و بهش یاد بدم بهترین ها رو باهاش رقم بزنم ،یک سال منتظرتیم من و بابایی ،دوس داریم خیلی چیزا رو در کنار تو تجربه کنیم ،میشه بیایی و من و بابایی رو از انتظار نجات بدی انتظار برای تو خیلی سخته وقتی با تمام وجود خواهان وجودتیم ،خواهش میکنم بیا من آدم عجولیم ،صبور نیستم تا الان هم خیلی انتظارت و کشیدم منتظرتم بیا 🥺🥺🥺