2777
2789

من امروز پسرم و بردم دندون پزشکی گفت اگه به ریشه رسیده باشه میکنم بعد که کارش تموم شد گفت چون خونریزی داشت چند روز دیگه دوباره بیاد پانسمان کرده الان که اومده پسرم دندن درد داره گریه میکنه استامینوفن دادم به نظرتون طبیعی؟؟؟

الان چکار کرده عصب کشی کرده؟؟؟؟آخه من تا الان دندن درد نداشتم تجربه دندون پزشکی ندارم

دردش طبیعی؟؟؟

اره دیگه احتمال عصب کشی زیاده 

دخترمنم دوتا دندونش عصب کشی کرد 

تا سه روز درد میکرد و استامینوفن  بهش دادم و ی خورده ورم کرد دوباره بردمش انتی بیوتیک نوشت

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

بعد عصب کشی زیاد درد نداره شاید خوب عصب کشی نکرده بچت چند سالشه؟ 

ولی ای کاش میکشیدی چند سال پیش سر منم کلاه میذاشتن که اگه دندونش و بکشی اون یکی میاد جای اینو میگیره دندون زیری کج درمیاد و این حرفا 

سال بعدش همون دندونی که عصب کشی کرد افتاد و دندون جدید در اورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه احتمال عصب کشی زیاده  دخترمنم دوتا دندونش عصب کشی کرد  تا سه روز درد میکرد و اس ...

آخه گفت میکشه دندون و اما انگار عکس ودید پشیمون  شد...آخه گفت خونریزی داره برو چند روز دیگه بیا چرا؟؟؟

بعد عصب کشی زیاد درد نداره شاید خوب عصب کشی نکرده بچت چند سالشه؟  ولی ای کاش میکشیدی چند سال پ ...

۵سال والله من نمی‌دونم چکار کرد اومد ییرون گفت پانسمان شده چند روز دیگه بیا یه چیز سفید رو دندونشه قرار بود بکشه اما پشیمان شد انگار

۵سال والله من نمی‌دونم چکار کرد اومد ییرون گفت پانسمان شده چند روز دیگه بیا یه چیز سفید رو دندونشه ق ...

اون سفیده اگه عین کچه که پرش کرده ولی اگه پنبه است کشیده روش گذاشته خون نیاد 

اگه پنبه است ورداری معلوم میشه چیه امروز بهش سوپ بده یا غذای ابکی نه گرم باشه نه سرد استامینوفن هم بهش بده هر شش ساعت