2777
2789
صبر کنید  بچه دختر بوده یا پسر  پدر چندبار تذکر داده؟ پدر راننده بوده ؟ مادر بچه کجابو ...

آفرین بر تو بازرس

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکنه آهنگ های ممنوع ساسی رو خونده ؟  جز این باشه عزیزم خب مشکل روانی داره دیگه

حالا برفرض آهنگ ممنوع بخونه

راهش اینه که بزنی تو گوش بچه؟؟؟؟ که وقتی بزرگ شد روانی و ناهنجار بشه؟؟؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

صبر کنید  بچه دختر بوده یا پسر  پدر چندبار تذکر داده؟ پدر راننده بوده ؟ مادر بچه کجابو ...

هرچی باشه. وقتی منه پدرومادر بلد نیستم خوددار باشم و خودمو کنترل کنم و رفتار درستی ندارم انتظار دارم بچم از کجا بلد باشه؟

بچه دختر بوده 

پدر تذکر نداده  یه دفعه زد و اصلا بچه اذیت کنی نیست خیلی ساکت و گوشه گیره 

پدر و مادر و بچه عقب تاکسی بودن

آواز من یه پرندم خونده

نمیشه با همین یه جمله نظر داد 

ولی خب شاید اعصابش خرد بوده و این بچه با صداش اعصابش بهم ریخته 

کتک زدنش درست نبوده 

ولی باید به فکر اعصاب بزرگترها هم باشیم 

من بچه بودم مثلا دو تا وسیله میزدم بهم از تولید صداش خوشم می اومد مادربزرگ عزیزم خدارحمتش کنه میگفت سرو صداش در نیار بزرگ بشی میفهمی از صداش اعصابت خرد میشه 

اینا هم نمیدونم داستان شون چی بوده 

شعر بدی خونده 

صداش رو اعصاب بوده 

پدرش ادم بی اعصابی بوده یا اون روز عصبانی بوده