2777
2789

نمیذاره بری سر کار؟ یعنی چی؟ مگه اسیر گرفته. به خانوادت بگو بیان ببرنت خونه خودشون. به شوهرت بگن هروقت درست رفتار کردن و یاد گرفتی و فهمیدی چه مسولیت هایی داری بیاد دنبالت. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش تابحال صحبت کردی ببینی هدفش از ازدواج چی بوده یک زن چ جایگاهی تو زندگیش داره دیدش نسبت به مخارج و زندگی چیه 

نمیتونی شغل خانگی دست و پا کنی 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩

شوهر من اوایل خیلی خسیس بود بعد مدتی خوب شد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

من بودم نمیزاشتم انگشت این آدم بهم بخوره .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
رابطه یه حس دوطرفس مگه در ازای خرید وسایل انجام میدی؟  کار خونه انجام نده

وقتی‌ زن ازش لذت نبره دیگه دو طرفه نمیشه، که متأسفانه خانومای ایران بخاطر پارتنر خودخواه یا عدم آشنایی و شناخت مردا تو زمینه ی جنسی خانومشون، اکثرا لذت نمی‌برن از رابطه، در واقع آقا میاد کار خودشو میکنه و میره دیگه این وسط همسرش هم به اوج و لذت رسیده یا نه هم براش مهم نیست 

حالا خوبه خورد وخوراکت خوبه من که باردارم هشت ماهه یخچالم‌خالیه ...لباسم که هیچچی برای بچه ام یک پوشک نخریدن چهل روز دیگه زایمان میکنم.....امروز رفتیم بهداشت و کار ..گفتم کارت بده ...گفت کارت خودت ...گفتم خالیه گفتم از کجا پول بیارم مگه پول تو جیبی میدی مگه میرم سره کار از کجا بیارم چقدر پررو هستن این مردها بعد کلی ام‌توهین کرد گفت میندازمت بیرون ازمتشین رو بخدا کردم و گفتم خدایا خودت شاهد باش 

وقتی‌ زن ازش لذت نبره دیگه دو طرفه نمیشه، که متأسفانه خانومای ایران بخاطر پارتنر خودخواه یا عدم آشنا ...

این ک گفتی مال ۲۰ ۳۰ سال قبله الان همه لذت میبرن بندرت شوهر اینجوری باشه 

سرنوشت بد نوشت ...