2777
2789
عنوان

پدرشوهرم خرج بچمون رو میده خیلی مهربونن

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابام اون بچه نداره تازه عروسی کردن اینا نوه دوستن فرق نمیزارن نوه های دختری شون رو عاشقشونن

وا پس برا چی این کار کرده تو رو که ناز نکردن نوشون کردن. امان از آدمای حسود 😒

اسی خیلی ببخشیدا، ناراحت نشی، ولی من بودم اجازه نمی‌دادم یکی دیگه خرج بچمو بده حتی پدربزرگش، حالا گاهی یه چی بخره اشکال نداره ولی اینکه کلا خرجشو بده جالب نیست عزت نفست رو ببر بالا گلم

دمت گرم  بچه ندارن تازه عروسی کردن

مراسم گرفتن هاشون چی ؟ 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اسی خیلی ببخشیدا، ناراحت نشی، ولی من بودم اجازه نمی‌دادم یکی دیگه خرج بچمو بده حتی پدربزرگش، حالا گا ...

شوهرمم می‌خره خودمم میخرم ولی اونا خودشون مای بی‌بی میخرن ما نمیگیم که

اسی خیلی ببخشیدا، ناراحت نشی، ولی من بودم اجازه نمی‌دادم یکی دیگه خرج بچمو بده حتی پدربزرگش، حالا گا ...

ببین کی دلش نمیخاد مثل اینا نیس اینا مهربونن 

هر کی هم جای من بود خوشحال میشد با این گرونی اونا ی چی میخرن

اونا غریبه نیستن بچمون رو بچه خودشون میدونن

یکی دیگه که میگی پدربزرگ پسرمه

اسی ببخشید ولی من اصلا اینکار دوس ندارم 

حالا هدیه بدن خوبه محبتشونه،ولی اینجوری نه 

احساس میکنم خودم عرضه ندارم که یکی دیگه خرجشو بده هرچند که پدربزرگ باشه

بعد پس فردا یه حرف تو یا بچه ات نمیتونید بزنید،اختیاردارتون میشن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
چی بگم  البته هر پنج تا انگشت یکی نیست

دیدم ک میگم خانواده شوهرم واسه پسرم میمیرن حاضرن لقمه خودشونو بزارن دهن این 

حالا من از اول مخالف بودم چون هربچه ای ک نزدیک پدربزرگ مادربزرگ بوده چتد تربیته بار اومده با اینکه پدرشوهرم خیلی دارن هیچوقت اجازه ندادم زیاد از حد برا پسرم خرج کنن در حد سوغاتی اوردن بوده یا کادو تولد

و چون بچه سال بودم کسی حرفمو قبول نداشت تربیت بچه رو نابود کردن 

یکی دو ساله دیگه رفت و امدشو کمتر کردم و تربیتشو جمع کردن و تا حدودی درستش کردم نه فقط خانواده شوهر خانواده مادری هم نوه رو خراب میکنن کلا از رو دوس داشتن زیاد و افراطی ...

تعلیق شدم باز اومدم