2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش داداشم که 17 سالشه میگفت میخوام برم ثبت نام گریم گرفت باورم نمیشد همچین حرفی بزنه نه زن داره نه بچه تازه احساساتی هم نیست تک پسره خونواده که تاحالا یک کار سخت هم تو عمرش انجام نداده چطور تنش نلرزید و این حرف رو زد زنهای این شهیدا روح بزرگی دارن من اعتقاد دارم( قصد تحمیل اعتقادم هم ندارم) که خدا دوست داشته باشه و به اون مرحله از بندگی رسیده باشی همچین لیاقتی بهت میده وگرنه که هممون میمیریم هیچکس مطمین نیست امروز بیدار شد حتما تا شب زنده میمونه پس چه سعادتی که شهید بمیری
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
پس عزیزم اطلاعات ایران رودست کم گرفتی .مگه اینجا افغانستان یاعراقه ک داعش تو روستاهای مرزیش برسه واقعااینجوری فکرمیکنین؟؟؟؟؟؟نخیر داعش اگه ب چندکیلومتری مرزای ایران برسه اطلاعات ایران روهوا گرفتشون
سمیرا جان اون کله گنده ها برن کی بمونه دزدی کنه از مال ملت؟ جنگ که هست اما ادمهای کوچیکی مثل اونا که گفتی انقدر اخلاص ندارن برن دفاع کنن اونا اهداف دیگه ای دارن نه خدمت و دفاع
خدایا مرسی که عشقمو بهم دادی💑👰❤
اونا که رفتن این دنیا براشون خیلی کوچیک بود من و شماها هم نمیتونیم قلب بزرگشونو درک کنیم حداقل بیاین اون شعار معروف نی نی سایت رو بگین، ازشون ممنون نیستین "قضاوتشون هم نکنین".
خدایا... بغلم کن
این زنایی که شوهرشونو میفرستن خیلی ایمان بالایی دارن فراتر از حد تصور، من فکرشم نمیتونم بکنم یه روزی همسرمو بفرستم اونجا خانمه باردار بود بازم؟
خدایا مرسی که عشقمو بهم دادی💑👰❤
دختر صحرا تمام فک فامیلای من نظامین؛ بابام و داداشمم. من این حرفو که داعش یه شبه حمله نمیکنه از زبون یه اطلاعاتی گفتم. یکی از نزدیک ترین اقوامم اطلاعاتیه؛ راستم میگه. اونا آماده باش برای حمله نمیدن.این حرفم در جواب مامان آدرین بود که گفت در اولین حمله داعش؛ ایرانیا منهدمشون میکنن. منظورم این بود که باید از همین حالا کاری کنیم که پاشون تو مملکت باز نشه و خود نیروهای نظامیم تو این کار خبره هستن.اول پست مامان آدرین و بعد پست منو کامل بخون؛ و بعدش منو متهم کن به اینکه دل بقیه رو خالی میکنم.