2777
2789

مطمئنم مادری رو تجربه کردن آرزوی خیلی از دختراست من الان ۳۲ سالمه و بزرگترین حسرتم مادری رو تجربه کردنه خیلی بچه هارو دوست دارم هر جابچه میبینم دلم غنج میره و رابطه ی خیلی خوبی با بچه ها دارم با اینکه مجردم ولی حسرت شوهر ندارم زیاد برام مهم نیست مجرد و متاهل موندنم ولی آرزویه بچه ای که از خودم باشه بشدت اذیتم میکنه بنظرتون کلا از معیارام کوتاه بیام و فقط به خاطر بچه ازدواج کنم کار درستیه؟چون من پدر خوبی ام نداشتم هیچوقت بود و نبودش تفاوتی نداشت با خودم میگم شوهرم همینطور ازدواج کنم با بچم خوب و خوش زندگی میکنم شغل هم دارم شوهرم زیاد مهم نیست باب دلم نباشه بنظرتون این تفکر درسته؟یا بچه نداشتنم فدای شوهر ایده ال نداشتنم بشه؟

ببین تا شوهر ایده آل توچی ببینی معیارتوبزار فقط رو انسانیتو اخلاق و وضعیت مالی روبه بالا . اما اصلا به این فکرنکن که بچت بدون شوهرت بزرگ کنی هم خودت به یه مرد خوب کنارت نیاز داری هم بچت به یه پدرخوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شرابطشو داری ب دختر مجرد بچه میدن ب فرزند خوندگی قبول کنه

منم عاشق بچه بودم داداشم ک اومد دنیا از هرچی بچه متنفر شدم از بس دردسر داره

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

ببین تا شوهر ایده آل توچی ببینی معیارتوبزار فقط رو انسانیتو اخلاق و وضعیت مالی روبه بالا . اما اصلا ...

من خیلی کم توقع بودم تو زندگیم اما حداقل ها هم نصیبم نشد شما میگی اخلاق و وضع مالی خوب؟من به خیلی کمتر از اینا راضی بودم ولی پیش نیومد

اگه شرابطشو داری ب دختر مجرد بچه میدن ب فرزند خوندگی قبول کنه منم عاشق بچه بودم داداشم ک اومد دنیا ...

نه اونطور شرایط مالی که بچه به فرزند خوندگی بگیرم ندارم شرایطش سخته

یکی از شهرای تبریزم شغل هم دارم تو جامعه هم هستم ولی با همه ی اینا پیش نیومد برام

عجیبه دور و برتون کسی نداری بخواد بختتون ببنده منم یه خانمی میشناختم ۳۵ رد کرده بود اتفاقا سرکارم بود تواجتماع رفتش پیش دعانویس کاربلد ادم خیلی خوبی بود فقط کار خیر میکرد بهش گفته بود بختشو بسته بودن اونم ناجور دعا گرفتواینا چندماه بعدش ازدواج کرد 

عجیبه دور و برتون کسی نداری بخواد بختتون ببنده منم یه خانمی میشناختم ۳۵ رد کرده بود اتفاقا سرکارم بو ...

نمیدونم ولی یه مدت رفتم پیش دعا نویسا ولی هیچکدوم نتونستن کاری بکنن دیگه خسته شدم اومدم نشستم

نمیدونم ولی یه مدت رفتم پیش دعا نویسا ولی هیچکدوم نتونستن کاری بکنن دیگه خسته شدم اومدم نشستم

هردعانویسی بدرد نمیخوره باید واقعا اینکاره باشه من یه کتاب داره دعا زیاد توشه قدیمیه میخوای نگاه کنم ببینم چیزی میبینم بهت بگم