haniye9908 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 1749 عنوان لطفا بیاید مادرم از ارش رسید ب فرش بیاید بخاطر ناپدریم تاپیک قبلیم توضیح دادم تورخدابیاید مادرم بدبخ 607 بازدید | 23 پست لطفا باید تایپک قبلی ک زدم توضیح دادم همه چی وای حالم بد شد دارم گریه میکنم 1402/02/27 | 14:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خشکشویی عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2242 یا یواشکی شرایطتو به پدرت تو ضیح بدی بگو شرایطتت سخته نگاه هیز داره بمن ...پدرها نسبت به دختراشون حساسیت دارن بگو بهش شاید راهی گذاشت جلو پات ...فقط خواهرانه عزیزم برای فرارازاین شرایط واینکع ازسرشون بازت کنن عروست نکنن عجله ای ....
آرازیکییدونه۱۴۰۱ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 2977 مادرت که حقش بدتراز اینه که با وجود ۳ تا بچه خیانت کرده و زندگی یه هم نوع خودش خراب کرده به نظرم تو هم با پدرت صحبت کن برو پیشش هر جور شده
roshna96 عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8393 اسی اینجور که من فهمیدم زمانی که پدر و مادرت هنوز از هم جدا نشدن تو از رابطه ی مادرت با این مرده خبر داشتی درسته ولی به پدرت چیزی نگفتی پنهان کردیپدرتم بخاطر همین تو رو نمیخوادو به قول خودت میخواسته تورو بکشه خدایا شکرتتتتتتت
سیران77 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1250 اسی اینجور که من فهمیدم زمانی که پدر و مادرت هنوز از هم جدا نشدن تو از رابطه ی مادرت با ... اره همینه باباشم گفته اگه ببینتش مث رومینا که باباش کشتش اینم میکشه کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
عروسک_زنجبیلی عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 3325 استارتر تو تاپیک قبلی میگن مادرت از این مرده باردار شده میخواسته بگه بچه باباته ولی بابات فهمیده آره؟ دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️
aloche_red عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2206 استارتر تو تاپیک قبلی میگن مادرت از این مرده باردار شده میخواسته بگه بچه باباته ولی بابات فهمیده آره ... اره تو شناسنامه ب اسم باباشه اما از اون مرده اسچون مامانش هنوز جدا نشده بود
roshna96 عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8393 اره همینه باباشم گفته اگه ببینتش مث رومینا که باباش کشتش اینم میکشه اسی به باباش نگفته مادرش با مرده میره بیرون چون شادی و خنده ی مامانش براش خیلی ارزش داشته الانم بابائه حق داره که از دست اسی ناراحت باشه چون شریک خیانت مادرشه یه جا هم نوشته بابام مامانمو دوست داشت خدایا شکرتتتتتتت
عروسک_زنجبیلی عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 3325 اره تو شناسنامه ب اسم باباشه اما از اون مرده اس چون مامانش هنوز جدا نشده بود وای خدای من بیچاره شوهرهچه ضربه سختیولی تعجب میکنم مامانش با وجود بچه میتونه عقد همین مرتیکه بشه دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️
aloche_red عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2206 وای خدای من بیچاره شوهره چه ضربه سختی ولی تعجب میکنم مامانش با وجود بچه میتونه عقد همین مرتیکه بشه اخه بچه تو شناسنامه ب اسم پدرع اسیچون مامانش هنوز زن باباش بوداگرم بخواد شکایت کنه راحت قاضی میفهمه خودشون گناهکار میشن بهرحال زنا محسوب میشهبچه فک کنم دو سالشه الان
عروسک_زنجبیلی عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 3325 اخه بچه تو شناسنامه ب اسم پدرع اسی چون مامانش هنوز زن باباش بود اگرم بخواد شکایت کنه راحت قاضی میف ... وای راست میگیچه اوضاعیکاش اسی خودشو نجات بده🤦🏻♀️ دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️
سیران77 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1250 وای خدای من بیچاره شوهره چه ضربه سختی ولی تعجب میکنم مامانش با وجود بچه میتونه عقد همین مرتیکه بشه اره دیگه بچه نامشروعه با این حساب تاپیک قبلشو خوندم .وقتی پدر مادرش باهم بودن مامانه حامله بوده از مستاجرشون و بچه اسمش رفته تو شناسنامه باباش کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷