2777
2789
عنوان

هفته ی بعد نوبت بلفارو پلاستی یا جراحی پلک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7821 بازدید | 121 پست
مشهد عمل کردم  تا اینجا ک راضیم

من دنبال دکتر خوب تو کرجم

نمیشناسید کسیو؟

بعد از لیزیک میتونم بلفارو انجام بدم؟ یا باید قبلش باشه ؟

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس چی داری درد که فکن نکنم داشته باشه . من ارزومه انجام بدم ولی میترسم خوب نشه خوشبحالت که داری ر ...

تا امروز استرس نداشتم امروز یه تاپیک قدیمی اینجا باز کردم خیلی کامنتای بد گذاشته بودن ،در صورتی که هر یک از دوستان و اشنایانم که انجام دادن خیلی خوب شدن ،،بهتر از اولشون شدن خدایی ،،

عملش ترسناک ب نظر میاد ولی وقتی میخابی رو تخت و بهت بی حسی میزنه بعدش هیچی متوجه نمیشی فقط انگار دکت ...

عکس قبل و بعدشو داری؟

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓
راضی هستین شما؟ اذیت نشدین؟ ممنون میشم اطلاع رسانی بفرمایید

اره من تا اینجای کار راضیم البته گفته تا ۳ ماه طول میکشه تا کامل مشخص بشع ، عکلش اصلا اذیت نداره من خیلی میترسیدم ولی انقد عملش راحت بود ک اگه لازم باشه صد بار دیگه هم بدون استرس انجام میدم 😄

میتونم عکس چشماتو ببینم؟ منم چشمام پف داره، میخوام عمل کنم

پشت چشمام پف و پوست اضافه  داره ولی فاصله ی چشم و ابروم کمه ،،دکترم گفت تغییر شگرفی نمیکنی ولی خوب این پف و پوست اضافه از بین میره دیگه

من دنبال دکتر خوب تو کرجم نمیشناسید کسیو؟ بعد از لیزیک میتونم بلفارو انجام بدم؟ یا باید قبلش با ...

کرج نمیدونم بخدا باید تحقیق کنی ولی پیش هر دکتری نرو چون زیبایی چشم چیزی نیس ک ب هر دکتری بسپاری مخصوصا برای جای بخیه ها 

من خیلی استرس داشتم ب دکترم میگفتم فقط بیهوشم کنین اگ بیحسم کنین نمیتونم میترسم ولی باهام صحبت کرد و ...

چند وقت پیش انجام دادید

هزینه چقدر شد

راضی هستید کلا؟

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...