2777
2789

شغل اول : کار زیاد که شاید لازم باشه نصف هفته بعداز ظهرا بری اداره و مدام باید برنامه جدید بریزی چون ۲۰ تا نیروی آقا داری که باید مدام ازشون بخوای کار کنن که بتونی آماری که ازت میخوان رو برسونی باعث معروفیتت تو سطح شهر میشه همه میشناسنت حرف اولو تو اداره تو میزنی با اعتبارت کارهای شخصیت هم جلو میوفته تو فامیل سرشناس میشی با حقوق ۲۰ میلیون و غیر مرتبط با رشتت هس ولی چن سال کار کردی و بلدیش

شغل دوم: کار سبک اکثر روزها کاری برا انجام دادن نداری راحت میتونی بیای خونه بری مرخصی بگیری حقوقش ۱۵ تومن مرتبط با رشتت هس 

اینم بگم من در آستانه ازدواجم فعلا مجردم و ۳۴ سالمه

شما باشید کدومش رو انتخاب میکنید؟

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دومی رو

هم علاقته هم کمتر بهت فشار میاد

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

قطعا دومی چون هم مرتبت با رشته ام هست هم حقوقش زیاد فرقی نداره هم تو سنی هستی که قراره عروسی کنی و برای بچه دار شدن زیاد فرصت نداری و نیاز به شغل آروم داری تا باروری نیاره پایین! 

یا ارحم الراحمین