2777
2789

من طوری شال یا رو سری سرم میزارم ک موهام معلوم نباشه بعد چند سریه هی میگه سخت نگیر این چیزارو فلان 😐 خیلی تعجب کردم مردا مگه اینطوریم هستن بخدا اگه دوس پسرم بود فکر میکردم میخواد ازم سواستفاده کنه🤦🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از حجاب خوشش نمیاد . آدمه دیگه

اما در کل حق دخالت تو پوشش شما رو نداره . بهتره از اول با کسی هم عقیده ی خودش ازدواج کنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب نظر دقیقش رو در مورد حدود حجاب بپرس خیلی مهمه،که بعدا نشه چالش و کشمکش

ببین بهم گفت ک خیلی بد حجاب دوست ندارم بعد گفتم منم حجابم با چادر و ... نیست ک گفت هرطور که خودت دوست داری و راحتی من دخالت نمیکنم هرجور دوست داری باش

نه خب گیر نداد فقط گفت حالا سخت نگیر این چیزارو و بازم هرطور خودت دوست داری من دخالت نمیکنم😐

خود دانی حواست و جمع کن 

جنگ اول به از صلح آخر 

گاهی طرف گیر نمیده که خرش از پل بگذره 

بعدش ذلت میکنه

شما مشخص است حجاب برای خودت خیلی مهمه و توی اطرافیانت هم ظاهراً همینطوره .....خواستگارتون هم مشخصه چنین دیدی به حجاب نداره ،پس بهتره در مورد مساعل دینی مثل نماز و روزه و خمس و مشروب باهاشون صحبت کنید که بعدا دچار مشکل نشید

جواب ابلهان خاموشیست